Povezane vesti

Suzana Mančić otkrila šta joj je Saša Popović uradio dok je vodila “Grand Show”

Suzana Mančić otkrila šta joj je Saša Popović uradio dok je vodila “Grand Show”

Vesti online 17.01.2023
Voditeljka Suzana Mančić, koja je godinama vodila “Grand Show”, prisetila se svojih početaka i otkrila detalj sa snimanja, ali i šta joj je Saša Popović najviše zamerao. – Stalno sam sebi pronalazila mane, te veliki mi jos, te debela sam. I… »
Suzana priznala kakvu je torturu trpela od Saše Popovića: Isekao mi je sve suknje…

Suzana priznala kakvu je torturu trpela od Saše Popovića: Isekao mi je sve suknje…

Svet & Skandal 17.01.2023
Postupak Saše Popovića šokirao je sve Voditeljka Suzana Mančić gostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom se prisetila svoje mladosti, te istakla da je uvek nalazila mane za svoj izgled. Suzana se osvrnula na torture i traumama koje je trpela u… »
"I danas je ta tortura neizdrživa.: Uzeo je makaze i sve isekao": Suzana Mančić otkrila šta joj je Saša Popović uradio…

"I danas je ta tortura neizdrživa.: Uzeo je makaze i sve isekao": Suzana Mančić otkrila šta joj je Saša Popović uradio…

Blic 17.01.2023
Voditeljka Suzana Mančić, koja je godinama vodila "Grand Show", prisetila se svojim početaka i otkrila detalj sa snimanja, ali i šta joj je Saša Popović najviše zamerao. - Stalno sam sebi pronalazila mane, te veliki mi jos, te debela sam. I dan… »

Vesti dana »