Povezane vesti

Goran Petrović dobitnik nagrade „Beogradski pobednik“

N1 Info 17.01.2023
Književnik Goran Petrović dobitnik je nagrade "Beogradski pobednik" za svoj roman "Papir sa vodenim znakom", saopštio je žiri za dodelu nagrade u Biblioteci grada Beograda. Žiri u sastavu prof. dr Predrag Petrović, predsednik, dr Slađana Ilić… »

Žiri: Rukovodili smo se književnim razlozima a ne bilo kakvim drugim interesima

Danas 17.01.2023
Pisac Goran Petrović dobitnik je nagrade Beogradski pobednik za roman „Papir sa vodenim znakom“, odlučio je žiri većinom glasova, a saopšteno je juče u Biblioteci grada Beograda. Predrag Petrović, Petar Pijanović i Nataša Anđelković glasali… »

Goran Petrović dobitnik nagrade „Beogradski pobednik“

Nova 17.01.2023
Književnik Goran Petrović dobitnik je nagrade "Beogradski pobednik" za svoj roman "Papir sa vodenim znakom", saopštio je danas žiri za dodelu nagrade u Biblioteci grada Beograda. Svečana dodela će biti upriličena 26. januara. Nagrada se sastoji od… »

Dodeljena nagrada Beogradski pobednik za najbolji roman: Šest autora borilo se za prestižno priznanje i Nagradu od 10.000…

Kurir 17.01.2023
Nagrada "Beogradski pobednik" za najbolji roman 2022. pripala je Goranu Petroviću za roman "Papir sa vodenim znakom". Dobitnika nagrade "Beogradski pobednik" saopštio je predsednik žirija, Predrag Petrović. Žiri u sastavu dr Predrag Petrović… »

Književnik Goran Petrović dobitnik nagrade „Beogradski pobednik"

RTS 17.01.2023
Za roman „Papir sa vodenim znakom", dobitnik nagrade „Beogradski pobednik" je književnik Goran Petrović, saopštio je žiri za dodelu nagrade u Biblioteci grada Beograda. Svečana dodela nagrade će biti upriličena 26. januara. Žiri Nagrade… »

Književnik Goran Petrović dobitnik nagrade "Beogradski pobednik"

Dnevnik 17.01.2023
BEOGRAD: Književnik Goran Petrović dobitnik je nagrade "Beogradski pobednik" za svoj roman "Papir sa vodenim znakom", saopštio je danas Žiri za dodelu nagrade u Biblioteci grada Beograda. Svečana dodela će biti upriličena 26. januara . Podsetimo… »

Goran Petrović dobitnik nagrade „Beogradski pobednik“

Danas 17.01.2023
Žiri nagrade „Beogradski pobednik“ proglasio je danas ovogodišnjeg dobitnika u Biblioteci grada Beograda. Ovogodišnji dobitnik je Goran Petrović, sa romanom Papir sa vodenim znakom, saopštio je žiri u sastavu dr Predrag Petrović (predsednik)… »

Pada odluka o dobitniku beogradskog pobednika: Favoriti Emir Kusturica i Goran Petrović za nagradu od 10.000 evra

Kurir 17.01.2023
Književnik Vladimir Kecmanović doneo je odluku da povuče svoj roman "Kad đavoli polete" iz trke za priznanje Beogradski pobednik, ali ostaje u konkurenciji, saopštili su juče iz Biblioteke grada Beograda. Žiri u sastavu dr Predrag Petrović… »

Vesti dana »