Povezane vesti

Otac preminule bebe iz Šapca: Nadamo se da će krivci odgovarati, kontrola u bolnici još traje

Otac preminule bebe iz Šapca: Nadamo se da će krivci odgovarati, kontrola u bolnici još traje

Nova 17.01.2023
Porodica Jevremović iz Mačvanskog Pričinovića kod Šapca danima prolazi kroz pakao zbog tragičnog događaja koji ih je zadesio kada je njihova tek rođena ćerka preminula na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj u Beogradu posle hitnog… »
Roditelji iz Šapca, čija je beba preminula, tuže bolnicu: Neće nam to vratiti dete ali ovo ne želimo nikome

Roditelji iz Šapca, čija je beba preminula, tuže bolnicu: Neće nam to vratiti dete ali ovo ne želimo nikome

Telegraf 17.01.2023
Dejan Jevremović, otac preminule bebe, kaže da im iz šabačke bolnice nisu ni saučešće izjavili. Dejan (29) i Jovana (27) Jevremović iz Mačvanskog Pričinovića kod Šapca, čija beba je preminula na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj dva… »
„Saznao sam iz Danasa da se oglasio Zaštitinik građana, nadam se da se ovo neće zataškati“: Otac preminulog…

„Saznao sam iz Danasa da se oglasio Zaštitinik građana, nadam se da se ovo neće zataškati“: Otac preminulog…

Danas 17.01.2023
Dejan Jevremović, otac devojčice koja je preminla 10. janura na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj u Beogradu posle hitnog transporta iz šabačkog prodilišta, zbog problema sa disanjem, rekao je za Danas da se nada da će krivci odgovarati… »
Zaštitnik građana: Kontrola bolnice u Šapcu i Ministarstva zdravlja zbog smrti bebe

Zaštitnik građana: Kontrola bolnice u Šapcu i Ministarstva zdravlja zbog smrti bebe

Telegraf 17.01.2023
Otac bebe ja na društvenim mrežama izrazio sumnju da je do smrti deteta došlo zbog propusta lekara. Zaštitnik građana pokrenuo je ispitni postupak ocene zakonitosti i pravilnosti rada Opšte bolnice "Dr Laza K. Lazarević" u Šapcu i Ministarstva… »

Vesti dana »