Повезане вести

Нови детаљи трагедије код Сомбора: Враћао се из кафића, пијан усмртио дечака и побегао, па одвезао друга кући

Нови детаљи трагедије код Сомбора: Враћао се из кафића, пијан усмртио дечака и побегао, па одвезао друга кући

Телеграф 17.01.2023
"Чули смо да А. Г. није био сам у аутомобилу, највероватније је кад је побегао оставио тог пријатеља који је био са њим, па се вратио у Сомбор и предао се полицији" Четрнаестогодишњи дечак Д. М. погинуо је у недељу поподне на… »
Пијан прегазио дечака на смрт код Сомбора, па "остао без речи" код тужиоца

Пијан прегазио дечака на смрт код Сомбора, па "остао без речи" код тужиоца

Телеграф 17.01.2023
Тужилац предложио притвор да не би утицао на сведоке. А. Г. (24) који је под дејством алкохола покосио и усмртио дечака код Сомбора на истом месту на којем је погинуо и његов отац пре неколико година, саслушан је у тужилаштву у… »
Ево где је био возач пре језиве несреће у Сомбору: Прегазио дечака, па побегао: "Није био сам у аутомобилу!"

Ево где је био возач пре језиве несреће у Сомбору: Прегазио дечака, па побегао: "Није био сам у аутомобилу!"

Мондо 17.01.2023
Младић који је возио "фиат смрти" и који је прегазио дечака, кобне вечери враћао се из кафића у Сомбору, а испливао је још један детаљ. Младић који је возио "фиат смрти" и који је прегазио дечака, кобне вечери враћао се из… »
Саслушан бахати возач који је прегазио дечака у Сомбору: Ево како се бранио, тужилац тражи притвор!

Саслушан бахати возач који је прегазио дечака у Сомбору: Ево како се бранио, тужилац тражи притвор!

Курир 17.01.2023
А.Г. (24) возач "фиат панде" који је у недељу поподне усмртио дечака Д.М. (14) на Безданском путу код Сомбора, саслушан је данас и заћутао је пред тужиоцем у овом граду, сазнаје Курир! - Он је искористио своје законско право да… »

Вести дана »