Povezane vesti

"Nije mi dete od pene, to je junačka krv": Alena urnisali na mrežama što je rasplakao sina, a on sad šokirao izjavom

"Nije mi dete od pene, to je junačka krv": Alena urnisali na mrežama što je rasplakao sina, a on sad šokirao izjavom

Blic 17.01.2023
Maja i Alen Hadrović pre nekoliko dana su upriličili slavlje u jednom restoranu povodom prvog rođendana njihovog sina Vuka. Oni su na tada otkrili da je Maja ponovo u drugom stanju i da uskoro na svet dolazi devojčica, a Alenova reakcija je tada… »
Internet bruji o ovom snimku! Zadrugara optužuju da je udario dete: Oglasio se i on - "Nije sin od pene, junačka je krv"

Internet bruji o ovom snimku! Zadrugara optužuju da je udario dete: Oglasio se i on - "Nije sin od pene, junačka je krv"

Mondo 17.01.2023
Bivšeg zadrugara Alena Hadrovića razapinju na mrežama zbog snimka na kom je, kako navode, u trenutku veselja udario sina u glavu. Bivšeg zadrugara Alena Hadrovića razapinju na mrežama zbog snimka na kom je, kako navode, u trenutku veselja udario… »
Alena hadrovića urnišu jer je udario dete, a on sada ponovo šokirao "Nije mi sin od pene, junačka je to krv!"

Alena hadrovića urnišu jer je udario dete, a on sada ponovo šokirao "Nije mi sin od pene, junačka je to krv!"

Alo 17.01.2023
Otac, koji je podelio svoju sreću zbog saznanja da će dobiti devojčicu, našao se na stubu srama na društvenim mrežama. Maja i Alen Hadrović pre nekoliko dana upriličili su veliko slavlje za porodicu i prijatelje povodom prvog rođendana sina Vuka… »

Vesti dana »