Повезане вести
Професор Савић: Ово није крај инфлације, само предах пред буру
Радио 021 17.01.2023
Светски економски форум у Давосу поново је у старом зимском окружењу, а у фокусу су економске последице рата у Украјини и могућа рецесија. Професор Економског факултета Љубодраг Савић каже за РТС да ово није крај инфлације, већ… »
Професор Савић нема добре вести: Још није крај инфлацији, већ само предах пред буру
Нова 17.01.2023
Професор Економског факултета у Београду Љубодраг Савић изјавио је данас да још није крај инфлацији, већ предах пред буру."Мислим да ово није крај инфлације, ја бих пре рекао да је то неки предах пред буру. Био бих велики… »
Савић: Ово није крај инфлације, само предах пред буру
Бизнис.рс 17.01.2023
прогнозе указују да ће 2023. година, енергетски гледано, бити још тежа. Професор Економског факултета у Београду Љубодраг Савић изјавио је у уторак да још није крај инфлацији, већ предах пред буру. „Мислим да ово није крај… »
Професор Економског факултета: Ово није крај инфлације, само предах пред буру
Данас 17.01.2023
Професор Економског факултета у Београду Љубодраг Савић изјавио је данас да још није крај инфлацији, већ предах пред буру. „Мислим да ово није крај инфлације, ја бих пре рекао да је то неки предах пред буру. Био бих велики… »
Савић: Ово није крај инфлације, само предах пред буру
Н1 Инфо 17.01.2023
Професор Економског факултета у Београду Љубодраг Савић изјавио је данас да још није крај инфлацији, већ предах пред буру."Мислим да ово није крај инфлације, ја бих пре рекао да је то неки предах пред буру. Био бих велики… »
Вести дана »
Због снега проблеми са струјом у делу Мачванског округа, главни путеви у Србији проходни
Бета пре 26 минутајош 32 повезане
Пекинг: Права и интереси Кине и других земаља у Венецуели морају да буду заштићени
РТВ пре 2 сатајош 35 повезаних
Представници Данске и Гренланда траже разговор са америчким државним секретаром
Бета пре 56 минутајош 29 повезаних
Стиже нови снежни талас – евакуисано 14 особа, део потрошача Мачванског и Колубарског округа без струје
РТС пре 1 минутјош 21 повезана