Povezane vesti
“Ovo nije kraj inflacije, samo predah pred buru”
Nedeljnik 17.01.2023
EPA-EFE/FRANCK ROBICHON (Beta) – Profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu Ljubodrag Savić izjavio je danas da još nije kraj inflaciji, već predah pred buru. “Mislim da ovo nije kraj inflacije, ja bih pre rekao da je to neki predah pred buru. Bio bih… »
Profesor Savić: Ovo nije kraj inflacije, već predah pred buru
Jugmedia 17.01.2023
Svetski ekonomski forum u Davosu ponovo je u starom zimskom okruženju, a u fokusu su ekonomske posledice rata u Ukrajini i moguća recesija. Profesor Ekonomskog fakulteta Ljubodrag Savić kaže za RTS da ovo nije kraj inflacije, već predah pred buru. Ne… »
Vesti dana »
(VIDEO) Saša Obradović posebno istakao jednog igrača svog tima: Ja se raspadam, mogu da zamislim kako je njima
Danas pre 8 minutajoš 4 povezane
(Video) "Samo mu je suza krenula" Otac je Milanu Miloševiću pred smrt priznao da se kaje, a stariji brat je izvršio samoubistvo: "Okačio se za cevi od radijatora"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Inspekcija ispituje da li je napravljen propust u lečenju devojčice iz Čačka koja je preminula nakon operacije krajnika
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Kurti o suđenju Tačiju: OVK vodila pravedan rat i antikolonijalni ustanak
Danas pre 53 minutajoš 2 povezane
"Zvaću Mariju Šerifović za savet" Bivši učesnik Zvezda Granda ove godine na PZE: Otkrio zbog čega misli da će pobediti (video)
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana