Повезане вести

"Па, развели смо се": Ђоле Ђогани овако прича о односу са Весном - морао да спомене и Слађу: "Не мислим да се друга жена воли…

"Па, развели смо се": Ђоле Ђогани овако прича о односу са Весном - морао да спомене и Слађу: "Не мислим да се друга жена воли…

Блиц 17.01.2023
Недавно се нашироко причало да су Весна и Ђоле Ђогани на корак од развода због његове наводне преваре. Ђоле Ђогани је сад проговорио о природи њиховог односа, у свом стилу. У "Ексклузиву" се није појавио са Весном, па је открио… »
Ђоле Ђогани шокирао признањем: Истина је, Весна и ја смо се развели

Ђоле Ђогани шокирао признањем: Истина је, Весна и ја смо се развели

Свет & Скандал 17.01.2023
Однос Весне и Ђолета коначно је расветељен Ђоле и Весна Ђогани, већ годинама уживају у складном браку, пуном ведрине и среће. Међутим, гласине да су се растали због инцидента који је процурио у јавност а тиче се наводне… »
Развели смо се, зато није са мном! Шок у интервјуу Ђолета Ђоганија - појавио се без Весне, па проговорио о љубомори!

Развели смо се, зато није са мном! Шок у интервјуу Ђолета Ђоганија - појавио се без Весне, па проговорио о љубомори!

Мондо 17.01.2023
Ђоле Ђогани се нашалио на питање о супрузи Весни Ђогани, па говорио и о љубомори у браку. Ђоле Ђогани се нашалио на питање о супрузи Весни Ђогани, па говорио и о љубомори у браку. Пре неколико месеци Ђоле и Весна Ђогани нашли… »

Вести дана »