Povezane vesti
Večeras u Nišu protest protiv zagađenja vazduha i novi zahtevi za gradsku vlast
Južne vesti 17.01.2023
Na večerašnjem protestu zbog zagađenja vazduha ispred Skupštine grada u Ulici Nikole Pašića u 18 sati, biće sumirani rezultati lokalne vlasti od poslednjih zahteva, nakon čega će organizatori predati nove predloge kako smanjiti zagađenje u… »
Održan protest zbog zagađenja: “Vlast ne misli da je vazduh prioritet“
Rešetka 17.01.2023
Pred Gradskom kućom u Nišu održan je protest “Provetrimo Niš, dišimo slobodno”, kojem je prisustvovalo više od 200 građana. Skup su organizovali Pokret mladih Niša i opoziciona koalicija “Niš, moj grad”. Odbornik koalicije „Niš moj… »
Nišlije protestuju zbog zagađenja vazduha, sprečeni da predaju listu zahteva
N1 Info 17.01.2023
Nekoliko stotina Nišlija okupilo se oko 18 sati ispred zgrade Skupštine u tom gradu na poziv lokalne odborničke grupe "Niš - moj grad", nezadovoljne stalnim zagađenjem vazduha koje se u tom gradu danima unazad vidi golim okom. Predstavljena je i nova… »
Održan protest „Provetrimo Niš, dišimo slobodno“
Niške vesti 17.01.2023
Odbornik koalicije „Niš moj grad“ Miodrag Stanković rekao je na skupu da je vazduh u Nišu iz dana u dan sve zagađeniji, a gradonačelnica i njeni saradnici ne smatraju to prioritetom i ništa ne čine kako bi zagadjenje smanjili. Stanković je… »
Večeras protest zbog zagađenja vazduha u Nišu
Novi magazin 17.01.2023
Na večerašnjem protestu zbog zagađenja vazduha ispred Skupštine grada u Ulici Nikole Pašića u 18 sati, biće sumirani rezultati lokalne vlasti od poslednjih zahteva, nakon čega će organizatori predati nove predloge kako smanjiti zagađenje u… »
Vesti dana »
8 Minuta misterije: Bizaran splet okolnosti na Cetinju poslao policiju na pogrešnu adresu: Koliko je to usporilo potragu za masovnim ubicom?
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
FBI promenio stav: Napadač na novogodišnju masu ljudi u Nju Orelansu ipak bio sam
Danas pre 10 satijoš 4 povezane
Petoro poginulih u izraelskom bombardovanju kuće u izbegličkom kampu Nuseirat
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Netanjahu poslao delegaciju na pregovore u Dohi: Glavne teme - prekid vatre sa Hamasom i oslobađanje talaca
Kurir pre 4 satijoš 2 povezane