Повезане вести
Куако о мечу са Ђоковићем: Сан испуњен, а како да се супротставим – немам појма
Политика 18.01.2023
МЕЛБУРН – Веома сам узбуђен, играти против Новака Ђоковића је остварење сна за сваког играча. Не знамо још колико дуго ће бити на туру, али сигуран сам да има још „много година у резервоару”, изјавио је француски тенисер Енцо… »
Четвртог дана Аустралијан опена на терену шесторица српских тенисера
Политика 18.01.2023
Четвртог дана Аустралијан опена на терен ће изаћи шесторица српских тенисера, међу којима два у сингл конкуренцији – Новак Ђоковић и Ласло Ђере. Ђоковић ће по тамошњем времену отворити ноћни програм на Род Лејвер арени (око… »
Легенда верује у Ђоковића: „Био је дебакл прошле године, урадиће све за титулу“
Нова 18.01.2023
Легендарни амерички тенисер Џон Мекинро верује да ће Новак Ђоковић бити на максималном нивоу, упркос повреди коју вуче. Ђоковићу је током меча првог кола Аустралијан опена и победе над Робертом Карбаљесом Баеном била… »
Новаку савршен термин за меч, Аустралијанци обрадовали Србе
Нова 18.01.2023
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић добио је и термин када игра наредни меч на Аустралијан опену. Изашао је распоред за четвртак, а Новак је, непосредно након што је сазнао да у другом колу игра против Енца Куакоа, сазнао и да… »
Куако: Не знам како ћу да играм против Ђоковића
Спорт клуб 18.01.2023
Подели : Ензо Куако је наредни ривал Новака Ђоковића на Аустралијан опену. Француз је признао да не зна како ће играти против најбољег српског тенисера. „Искрено, не знам како ћу се супроставити Новаку. Мој тренер ради увек на… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана