Povezane vesti
Mirović: Pokrajinska vlada nastaviće sa podrškom nacionalnim savetima nacionalnih manjina
Kurir 18.01.2023
Predsednik Pokrajinske vlade razgovarao je danas, u odvojenim susretima, sa predsednicom Nacionalnog saveta bunjevačke nacionalne manjine Suzanom Kujundžić Ostojić i predsednikom Nacionalnog saveta crnogorske nacionalne manjine Dragoljubom Malovićem. Na… »
Mirović: Pokrajinska vlada nastaviće sa podrškom nacionalnim savetima nacionalnih manjina
Telegraf 18.01.2023
Na sastancima je bilo reči o programskim pitanjima, projektima i podršci radu nacionalnih saveta. Predsednik Pokrajinske vlade razgovarao je danas, u odvojenim susretima, sa predsednicom Nacionalnog saveta bunjevačke nacionalne manjine Suzanom Kujundžić… »
Vesti dana »

Heroj iz aviona za NIN: Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd
NIN pre 2 satajoš 28 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 7 satijoš 26 povezanih

Nevreme samo što nije udarilo! Hitno upozorenje RHMZ: Stižu pljuskovi sa grmljavinom najpre u ove delove zemlje
Blic pre 2 satajoš 58 povezanih