Povezane vesti
Zelenski i Mišel razgovarali o podršci EU Ukrajini
RTV 19.01.2023
KIJEV - Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel danas je u Kijevu sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim razgovarao o podršci EU Ukrajini u borbi protiv Rusije, kao i o reformama potrebnim da se Ukrajina pridruži EU po okončanju sukoba. Na… »
Šarl Mišel na putu za Kijev: Predsednik Evropskog saveta objavio snimak iz vagona (video)
Blic 19.01.2023
Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel najavio je da će danas posetiti Kijev. On je u video-snimku objavljenom na "Tviteru" rekao da će se sastati sa predstavnicima ukrajinskih vlasti. -Ja sam na putu za Kijev, kako bih se ponovo sastao sa predsednikom… »
Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel na putu za Kijev
Novi magazin 19.01.2023
Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel objavio je danas da je na putu za Kijev gde treba da razgovara o novim merama podrške Ukrajini sa predsednikom Volodimirom Zelenskim koji je tražio bržu isporuku oružja. Dvojica vođa razgovaraće o "konkretnim merama… »
Šarl Mišel na putu za Kijev, sa Zelenskim o novim merama podrške
N1 Info 19.01.2023
Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel objavio je da je na putu za Kijev gde treba da razgovara o novim merama podrške Ukrajini sa predsednikom Volodimirom Zelenskim, koji je tražio bržu isporuku oružja. Dvojica vođa razgovaraće o „konkretnim merama da… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 33 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 23 povezane

„Dule, treći put častiš“: Naprednjak koji je u novembru napao studente ispred FDU, sinoć u prvoj liniji odbrane prostorija SNS
Nova pre 2 satajoš 20 povezanih

Dodikov savetnik: Strani uzurpator se može pobediti jedino Gavrilovim principom
Nova pre 3 minutajoš 96 povezanih

Teolog Milićević posle saslušanja: Sve je to predstava, verovatno će me isključiti iz crkve zbog mojih javnih istupa
Insajder pre 47 minutajoš 16 povezanih