Povezane vesti
"Mama, gori": Ispovest žene čija je kuća gorela u Beočinu: "Videla sam plamen iznad kreveta u kom mi je spavao drugi sin"
Blic 19.01.2023
Požar koji je jutros oko 9 časova izbio u beočinskom naselju Kolonija prvi je uočio dečak B.M. koji je pozvao svoju majku u sobu. Majka je utrčala u sobu i videla plamen iznad kreveta u kojem joj je spavao drugi sin. - Sin me je pozvao i rekao… »
"Mama, gori": Ispovest žene čija je kuća gorela u Beočinu: "Videla sam plamen iznad kreveta u kom mi je spavao drugi sin"
Blic 19.01.2023
Požar koji je jutros oko 9 časova izbio u beočinskom naselju Kolonija prvi je uočio dečak B.M. koji je pozvao svoju majku u sobu. Majka je utrčala u sobu i videla plamen iznad kreveta u kojem joj je spavao drugi sin. - Sin me je pozvao i rekao… »
"Vatra je bila iznad kreveta u kom je spavalo dete": Ispovest žene čiji je sin otkrio požar u kući u Beočinu
Telegraf 19.01.2023
U požaru niko nije stradao, a pričinjena je veća materijalna šteta. Dečak B.M. je prvi video da je izbio požar u kuću u naselju Kolonija u Beočinu, saznaje "Telegaraf.rs" i pozvao roditelje. - Sin me je pozvao i rekao: "Mama, gori". Ušla sam u… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 2 satajoš 4 povezane

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 2 satajoš 2 povezane