Povezane vesti
Nikad masovnija plivanja za Časni krst: U Zemunu pobednici Dušan i Zorica, na Adi Pavle, a Ksenija jedina dama
Telegraf 19.01.2023
Plivanje za Časni krst organizuje se i u Surčinu, na Bečmenskoj bari, kao i u Grockoj na Dunavu. "Bog se javi", tradicionalni je pozdrav koji se danas čuje među plivačima, gledaocima i svim vernicima koji su se okupili u Zemunu i na Čukarici, da isprate… »
Prvi doplivali Dušan i Zorica: Plivanje za časni krst u Zemunu (foto)
Večernje novosti 19.01.2023
BOGOJAVLjENSKO plivanje za Časni krst, povodom današnjeg praznika Bogojavljenja, organizovano je širom Srbije. Foto: Z.J.Mačak Plivanje u Zemunu je bilo posebno organizovano za momke, a posebno za devojke. Plivač koji je prvi stigao do Krsta je Dušan… »
Od dama, najbrža u hladnoj reci bila je Slavica! Plivanje za Časni krst i u Zemunu, učestvovalo čak 15 žena od ukupno…
Blic 19.01.2023
Plivanje za Časni krst održano je danas na Adi Cigaliji, ali i u Zemunu, razdaljinu od 33 metra na Zemunskom keju prvi je preplivao Dušan iz Kikinde. - Kao što vidite trka je protekla dobro, osvojio sam Časni krst, stigao sam prvi. Prezadovoljan sam… »
Vesti dana »
Pronađen dečak iz Niša zbog kojeg je bio aktiviran sistem "Pronađi me"
N1 Info pre 24 satajoš 33 povezane
Više od pola miliona Palestinaca glasalo na lokalnim izborima uprkos teškoj situaciji
Danas pre 24 satajoš 112 povezane
Madriđani se osvetili: Dva gola Serlota za pobedu Atletika protiv Bilbaa
Kurir pre 24 satajoš 29 povezanih