Povezane vesti
Dosta je prošlo, a prati me kroz ceo život! Dragan Bjelogrlić otvorio dušu - Puno stvari se izdešavalo...
Mondo 19.01.2023
Dragan Bjelogrlić komentarisao seriju "Bolji život" i svoju ulogu koja ga i dalje prati. Dragan Bjelogrlić komentarisao seriju "Bolji život" i svoju ulogu koja ga i dalje prati. Jedan od naših trenutno najuspešnijih glumaca Dragan Bjelogrlić tokom… »
Dragan Bjelogrlić za Kurir TV! Glumac o večnosti serije Bolji život: "To i dalje živi, prati me kroz ceo moj život!" (video)…
Kurir 19.01.2023
Dragan Bjelogrlić je za Kurir televiziju pričao o seriji "Bolji život". Prvo je rekao da serija i dalje živi, kao i to da je dobila nekoliko dimenzija. - Dosta vremena je prošlo, a to i dalje živi, prati me kroz ceo moj život. Ta serije je vremenom… »
Vesti dana »

Kolonama se ne vidi kraj, vozila zaglavljena satima: Na Batrovcima čekaju i do 6 sati, ovo je trenutno stanje
Telegraf pre 4 satijoš 26 povezanih

Mladić nožem uboden u stomak u tuči u noćnom klubu Petorica uhapšena, jedan osumnjičen za pokušaj ubistva
Dnevnik pre 1 satjoš 18 povezanih

Incident na autoputu kod Vrčina: Vozilo sa migrantima probilo rampu, vozač pružao otpor policiji
Euronews pre 26 minutajoš 9 povezanih

US open - Sabalenka "štucala", pa razbila Mašarovu, Fric bez problema do druge runde
Sportske.net pre 31 minutajoš 19 povezanih