Повезане вести

Како је изгледала најтужнија епизода Вучића у Давосу: Снимак са састанка о ком брује сви ВИДЕО

Како је изгледала најтужнија епизода Вучића у Давосу: Снимак са састанка о ком брује сви ВИДЕО

Нова 20.01.2023
На званичном Јутјуб налогу председника Северне Македоније обљавен је снимак с почетка панела посвећеном Западном Балкану који ће, између осталог, остати запаммћен и по распореду седења, односно позицији коју је заузео… »
Вучић у “магарећој клупи”: Регионални медији о “тужној слици” председника Србије јер је седео “изолован” у Давосу (ВИДЕО)…

Вучић у “магарећој клупи”: Регионални медији о “тужној слици” председника Србије јер је седео “изолован” у Давосу (ВИДЕО)…

Данас 19.01.2023
Председник Србије Александар Вучић на панелу о Западном Балкану, одржаном у оквиру Светског економског форума у Давосу седео је издвојено од свих лидера и сам. На панелу су били присутни лидери са Западног Балкана, укључујући и… »
„Нисам јадник, молили ме да седнем у први ред, нисам хтео“: Вучић о распореду седења у Давосу

„Нисам јадник, молили ме да седнем у први ред, нисам хтео“: Вучић о распореду седења у Давосу

Данас 19.01.2023
Фотографија председника Србије Александра Вучића са панела о Западном Балкану из Давоса изазвала је бројне реакције на друштвеним мрежама. У изјави за медије, председник је рекао да су га молили да седне у први ред, али да он то… »

Вести дана »