Povezane vesti
Mrtva beba je bila zamotana u kese i peškir u ovom zamrzivaču: Zoran pokazao gde je našao telo
Telegraf 20.01.2023
Njegova supruga Lidija je otišla u maju prošle godine, ostavila njega i decu, a navodno se viđala sa drugim muškarcima. Telo bebe sinoć u svom zamrzivaču pronašao je Zoran M. (62) otac četvoro dece, smotuljak u kesama i peškiru pronašao je dok je čisto… »
Ovo je Lidija za kojom je raspisana potraga: Suprug našao mrtvu bebu u zamrzivaču u njihovoj kući u Zemunu
Telegraf 20.01.2023
Prema Zoranovim rečima, zamrzivač su inače otvarali samo on i supruga. Za Lidijom M., suprugom Zorana M., koji je sinoć u zamrzivaču pronašao telo bebe, raspisana je potraga. Telo je nađeno u kući u Zemunu u kojoj je ona živela do maja prošle godine, a u… »
"Mislio sam da je hleb, a onda sam ugledao mrtvu bebu": Jeziva ispovest Zorana koji je našao telo u zamrzivaču
Telegraf 20.01.2023
U kući živim više od 60 godina, zamrzivač sam čistio i šlogirao se kad sam našao mrtvu bebu. Zoran M. (62), otac četvoro dece koji je pronašao telo bebe zamotano u peškir i kese u svom zamrzivaču u kući u Zemunu, u ispovesti za Telegraf otkriva detalje… »
„Krenuo sam da odleđujem zamrzivač i video kesu s peškirom, kad sam otvorio ugledao sam bebu“: Zoran u šoku nakon pronalaska…
Nova 20.01.2023
Zoran M. (62), tokom jučerašnjeg dana, u svom zamrzivaču u Zemunu zatekao je jeziv prizor, kada je u jednoj kesi pronašao bebu. Telo bebe je prevezeno na odbukciju, a Zoran u razgovoru za Nova.rs otkriva šta se tačno desilo. Zoran je i dalje u šoku zbog… »
Ovo je žena koju policija traži zbog mrtve bebe: Rastala se od muža u maju, on sumnja na nju: "Niko nije mogao da priđe sa…
Blic 20.01.2023
Žena Lidija M. za koju se sumnja da se je ostavila bebu u zamrzivaču obavijenu u šest kesa i peškir u Zemunu i dalje nema, a policija od sinoć uveliko traga za njom kako bi obavila informativni razgovor sa njom. Naime, ona i njen suprug Zoran M. žive u… »
Muškarac koji je našao bebu u zamrzivaču: Pokvario se, pa sam morao da ga otopim
N1 Info 20.01.2023
Zoran M. (62) iz Zemuna, koji je u četvrtak prijavio policiji da je u zamrzivaču pronašao telo bebe, ispričao je za Nova.rs šta se tačno desilo i istakao da su tom zamrzivaču pristup imali samo on i supruga. Telo bebe je prevezeno na odbukciju, a prema… »
"Mislio sam da je hleb, bilo je zamotano!" Oglasio se muškarac koji je pronašao zaleđenu bebu u Zemunu: Skamenio sam se!
Mondo 20.01.2023
Oglasio se muškarac koji je našao zaleđenu bebu u Zemunu, i rekao da je prvo mislio da je u pitanju vekna hleba. Oglasio se muškarac koji je našao zaleđenu bebu u Zemunu, i rekao da je prvo mislio da je u pitanju vekna hleba. "Vadio sam stvari iz… »
Ovo je zoranova žena, u čijoj je kući nađena beba u zamrzivaču! Čovek u šoku: Mislio sam da je vekna hleba! Progovorile i…
Kurir 20.01.2023
Zoran M. (62), otac četvoro dece iz Zemuna noćas je zamrzivaču, u kući u kojoj živi, pronašao telo novorođenčeta. On za Kurir objašnjava da je telo detata bilo u 6-7 kesa i umotano u peškir! - Prvo sam pomislio da je vekna hleba, tako je izgledalo, a… »
Muškarac našao zamrznutu bebu - policija traži njegovu ženu! Ostavila njega i troje dece i više je nisu videli!
Mondo 20.01.2023
Policija traga za ženom muškarca koji je pronašao telo bebe u starom frižideru u Zemunu. Policija traga za ženom muškarca koji je pronašao telo bebe u starom frižideru u Zemunu. Policija, kako Kurir saznaje, traga za bivšom suprugom Zorana M. (62), koji… »
"Supruga je napustila njega i decu": Komšinica čoveka koji je pronašao telo bebe u frižideru u Zemunu: Zoran je divan otac…
Blic 20.01.2023
Vest da je Zoran M. sinoć pronašao telo bebe u starom frižideru užasnula je komšije u maloj ulici u Zemunu. Prema rečima žene koja živi u blizini kuće gde je otkriven horor, čovek koji je našao telo bebe je "uzoran i dobar roditelj". - On tu živi sa… »
Zemun. Pronašao bebu spakovan u plastičnu kesu na dnu zamrzivača
Ozon 20.01.2023
Policiju u Zemunu sinoć je Z.M. (62) obavestio da je u Zemunu u kući, dok je čistio stari zamrzivač u kesi pronašao zamrznuto telo bebe. Policija je odmah izašla na teren i o tome su obavestili i zamenika Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Kako se… »
Traga se za majkom bebe čije je telo pronađeno u zamrzivaču: Novi detalji užasa u Zemunu, čeka se obdukcija
Kurir 20.01.2023
Z.M. (62) sinoć je obavestio policiju da je u Zemunu u kući, dok je čistio stari zamrzivač u kesi pronašao zamrznuto telo bebe. Policija je odmah izašla na teren i o tome su obavestili i zamenika Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Kako se saznaje, telo… »
Obdukcija tela bebe nađene u zamrzivaču u kući u Zemunu: Potraga za majkom
Telegraf 20.01.2023
Policija je saslušala Z.M. koji je tvrdio " da se sa svoje četvoro dece tek doselio i da je samo hteo da očisti stari zamrzivač" Beogradska policija sinoć je od Z.M. (62) dobila poziv u koji ni sami nisu mogli da poveruju, a to je da je u zamrzivaču… »
Čistio stari frižider pa zatekao užas: Ovo je kuća u kojoj je čovek našao telo bebe (foto)
Blic 20.01.2023
Muškarac koji je večeras prijavio policiji da je u frižideru u kući u kojoj živi sa decom našao telo bebe godinama živi u toj kući. On je policiji rekao da je telo bebe našao dok je čistio stari frižider i da je bilo u kesi, a policija je utvrdila da se… »
Horor u Zemunu: Policija u frižideru pronašla telo bebe
Blic 19.01.2023
Zoran M. (62) prijavio je večeras policiji da je u Zemunu u kući, dok je čistio stari frižider u kesi pronašao zamrznuto telo bebe. Policijska patrola je odmah izašla na lice mesta i ustanovila da se najverovatnije radi o novorođenčetu. Zoran M. u toj… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Jaćimović pregledan, njegovo stanje stabilno: Dijana Hrka štrajkuje glađu već 16. dan
Nova pre 24 minutajoš 74 povezane
Ekonomista Milićević: Najavljene carine od 500 odsto suspenduju suverenitet svih država! To poništava sve prethodne odluke
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih
N1 saznaje: Vesić izneo odbranu u svojstvu osumnjičenog, odbio da odgovara na pitanja tužioca
N1 Info pre 33 minutajoš 31 povezana
Ukrajina namerava da kupi do 100 francuskih aviona rafal
Radio sto plus pre 59 minutajoš 26 povezanih