Повезане вести
Мртва беба је била замотана у кесе и пешкир у овом замрзивачу: Зоран показао где је нашао тело
Телеграф 20.01.2023
Његова супруга Лидија је отишла у мају прошле године, оставила њега и децу, а наводно се виђала са другим мушкарцима. Тело бебе синоћ у свом замрзивачу пронашао је Зоран М. (62) отац четворо деце, смотуљак у кесама и пешкиру… »
Ово је Лидија за којом је расписана потрага: Супруг нашао мртву бебу у замрзивачу у њиховој кући у Земуну
Телеграф 20.01.2023
Према Зорановим речима, замрзивач су иначе отварали само он и супруга. За Лидијом М., супругом Зорана М., који је синоћ у замрзивачу пронашао тело бебе, расписана је потрага. Тело је нађено у кући у Земуну у којој је она живела… »
"Мислио сам да је хлеб, а онда сам угледао мртву бебу": Језива исповест Зорана који је нашао тело у замрзивачу
Телеграф 20.01.2023
У кући живим више од 60 година, замрзивач сам чистио и шлогирао се кад сам нашао мртву бебу. Зоран М. (62), отац четворо деце који је пронашао тело бебе замотано у пешкир и кесе у свом замрзивачу у кући у Земуну, у исповести за… »
„Кренуо сам да одлеђујем замрзивач и видео кесу с пешкиром, кад сам отворио угледао сам бебу“: Зоран у шоку након проналаска…
Нова 20.01.2023
Зоран М. (62), током јучерашњег дана, у свом замрзивачу у Земуну затекао је језив призор, када је у једној кеси пронашао бебу. Тело бебе је превезено на одбукцију, а Зоран у разговору за Нова.рс открива шта се тачно десило… »
Ово је жена коју полиција тражи због мртве бебе: Растала се од мужа у мају, он сумња на њу: "Нико није могао да приђе са…
Блиц 20.01.2023
Жена Лидија М. за коју се сумња да се је оставила бебу у замрзивачу обавијену у шест кеса и пешкир у Земуну и даље нема, а полиција од синоћ увелико трага за њом како би обавила информативни разговор са њом. Наиме, она и њен… »
Мушкарац који је нашао бебу у замрзивачу: Покварио се, па сам морао да га отопим
Н1 Инфо 20.01.2023
Зоран М. (62) из Земуна, који је у четвртак пријавио полицији да је у замрзивачу пронашао тело бебе, испричао је за Нова.рс шта се тачно десило и истакао да су том замрзивачу приступ имали само он и супруга. Тело бебе је… »
"Мислио сам да је хлеб, било је замотано!" Огласио се мушкарац који је пронашао залеђену бебу у Земуну: Скаменио сам се!
Мондо 20.01.2023
Огласио се мушкарац који је нашао залеђену бебу у Земуну, и рекао да је прво мислио да је у питању векна хлеба. Огласио се мушкарац који је нашао залеђену бебу у Земуну, и рекао да је прво мислио да је у питању векна хлеба… »
Ово је зоранова жена, у чијој је кући нађена беба у замрзивачу! Човек у шоку: Мислио сам да је векна хлеба! Проговориле и…
Курир 20.01.2023
Зоран М. (62), отац четворо деце из Земуна ноћас је замрзивачу, у кући у којој живи, пронашао тело новорођенчета. Он за Курир објашњава да је тело детата било у 6-7 кеса и умотано у пешкир! - Прво сам помислио да је векна хлеба… »
Мушкарац нашао замрзнуту бебу - полиција тражи његову жену! Оставила њега и троје деце и више је нису видели!
Мондо 20.01.2023
Полиција трага за женом мушкарца који је пронашао тело бебе у старом фрижидеру у Земуну. Полиција трага за женом мушкарца који је пронашао тело бебе у старом фрижидеру у Земуну. Полиција, како Курир сазнаје, трага за бившом… »
"Супруга је напустила њега и децу": Комшиница човека који је пронашао тело бебе у фрижидеру у Земуну: Зоран је диван отац…
Блиц 20.01.2023
Вест да је Зоран М. синоћ пронашао тело бебе у старом фрижидеру ужаснула је комшије у малој улици у Земуну. Према речима жене која живи у близини куће где је откривен хорор, човек који је нашао тело бебе је "узоран и добар… »
Земун. Пронашао бебу спакован у пластичну кесу на дну замрзивача
Озон 20.01.2023
Полицију у Земуну синоћ је З.М. (62) обавестио да је у Земуну у кући, док је чистио стари замрзивач у кеси пронашао замрзнуто тело бебе. Полиција је одмах изашла на терен и о томе су обавестили и заменика Вишег јавног тужилаштва… »
Трага се за мајком бебе чије је тело пронађено у замрзивачу: Нови детаљи ужаса у Земуну, чека се обдукција
Курир 20.01.2023
З.М. (62) синоћ је обавестио полицију да је у Земуну у кући, док је чистио стари замрзивач у кеси пронашао замрзнуто тело бебе. Полиција је одмах изашла на терен и о томе су обавестили и заменика Вишег јавног тужилаштва у… »
Обдукција тела бебе нађене у замрзивачу у кући у Земуну: Потрага за мајком
Телеграф 20.01.2023
Полиција је саслушала З.М. који је тврдио " да се са своје четворо деце тек доселио и да је само хтео да очисти стари замрзивач" Београдска полиција синоћ је од З.М. (62) добила позив у који ни сами нису могли да поверују, а то… »
Чистио стари фрижидер па затекао ужас: Ово је кућа у којој је човек нашао тело бебе (фото)
Блиц 20.01.2023
Мушкарац који је вечерас пријавио полицији да је у фрижидеру у кући у којој живи са децом нашао тело бебе годинама живи у тој кући. Он је полицији рекао да је тело бебе нашао док је чистио стари фрижидер и да је било у кеси, а… »
Хорор у Земуну: Полиција у фрижидеру пронашла тело бебе
Блиц 19.01.2023
Зоран М. (62) пријавио је вечерас полицији да је у Земуну у кући, док је чистио стари фрижидер у кеси пронашао замрзнуто тело бебе. Полицијска патрола је одмах изашла на лице места и установила да се највероватније ради о… »
Вести дана »

Вучевић на оснивачкој седници Фондације епархије осечкопољске и барањске (видео)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана