Povezane vesti
Đoković ljut na Jurosport: Laka sam meta da budem zlikovac - tako me predstavljaju
Radio 021 20.01.2023
Najbolji srpski teniser Novak Đoković govorio je nakon pobede u drugom kolu Australijan opena o netačnim informacijama o pauzi za toalet koju je uzeo na meču sa Robertom Karbaljesom Baenom. Đoković je objasnio da se nije usprotivio sudiji i prekršio… »
Đoković: Ne verujem da će mi se Evrosport izviniti
Danas 20.01.2023
Posle pobede nad Encom Kuakoom na Australijan openu, Novak Đoković osvrnuo se i na netačno izveštavanje Evrosporta povodom pauze za toalet koju je Novak uzeo u prvom kolu. Uz snimak kako Đoković u meču prvog kola Australijan opena govori sudiji da mora… »
Đoković besan na ATP: „Javno me linčuju, a oni ne rade ništa po tom pitanju“!
Hot sport 20.01.2023
Srpski teniser je još jednom prokomentarisao ispad televizije „Eurosport“ Đoković je otišao u toalet na meču sa Robertom Karbaljesom Baenom, dok je „Eurosport“ u opisu snimka stavio: „Novak Đoković se usprotivio sudiji i otišao na ranu pauzu za toalet„… »
Đoković ljut: Hoće mi se javno izviniti? Ne verujem
N1 Info 20.01.2023
Posle pobede nad Encom Kuakoom na Australijan openu, Novak Đoković osvrnuo se i na netačno izveštavanje Evrosporta povodom pauze za toalet koju je Novak uzeo u prvom kolu. Uz snimak kako Đoković u meču prvog kola Australijan opena govori sudiji da mora… »
Đoković ljut kao ris: Hoće mi se javno izviniti? Ne verujem!
Sport klub 20.01.2023
Podeli : Posle pobede nad Encom Kuakoom na Australijan openu, Novak Đoković osvrnuo se i na netačno izveštavanje Evrosporta povodom pauze za toalet koju je Novak uzeo u prvom kolu. Uz snimak kako Đoković u meču prvog kola Australijan opena govori sudiji… »
Vesti dana »

Igrao u Partizanu pre 2 godine, Grobari ga zaboravili, sad je polumakazicama obrukao Piksijevog Orla u Evropi
Telegraf pre 35 minutajoš 27 povezanih

Makron najavio da će Francuska priznati Palestinu, nižu se reakcije
NIN pre 56 minutajoš 13 povezanih

„Nikola Jokić će igrati za Srbiju na Evrobasketu“: Amerikanac zna nešto što Srbi ne znaju VIDEO
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih