Повезане вести

Узимао сам 5 грама хероина дневно, а отац се више забринуо када сам одлазио у цркву! Никола Пејаковић о болним детаљима

Узимао сам 5 грама хероина дневно, а отац се више забринуо када сам одлазио у цркву! Никола Пејаковић о болним детаљима

Мондо 20.01.2023
Популарни глумац Никола Пејаковић од јавности никада није крио да је у прошлости имао проблема са наркотицима, а сада се присетио и једног детаља из породичног дома. Популарни глумац Никола Пејаковић од јавности никада није крио… »
„Отац се више забринуо кад сам почео да одлазим у цркву него кад сам био на хероину“: Никола Пејаковић искрено о проблемима са…

„Отац се више забринуо кад сам почео да одлазим у цркву него кад сам био на хероину“: Никола Пејаковић искрено о проблемима са…

Нова 20.01.2023
Глумац искрено говори о најтежим тренуцима. Никола Пејаковић својевремено је имао проблеме са коришћењем психоактивних супстанци. Наиме, глумац је сада открио да његов отац није тај проблем схватао довољно озбиљно. „Дошао сам… »
"Отац се више забринуо што идем у цркву, него што користим хероин": Никола Пејаковић открио болне детаље: "5 грама дневно сам…

"Отац се више забринуо што идем у цркву, него што користим хероин": Никола Пејаковић открио болне детаље: "5 грама дневно сам…

Блиц 19.01.2023
Глумац и сценариста Никола Пејаковић Коља не крије да је имао великих проблема због коришћења наркотика. Он је сада открио приватне детаље којих се нерадо присећа. У борби са дрогом много му је помогла вера. - Дошао сам био на… »

Вести дана »