Povezane vesti
Elvis preživeo 24 dana na pučini mora: Kada je otkrio na čemu je živeo, ljudi ostali u šoku! Jeo je samo jednu stvar…
Kurir 20.01.2023
Muškarac s karipskog ostrva Dominika ispričao je kako je preživeo 24 dana nasred mora zahvaljujući boci kečapa, pre nego što ga je u kolumbijskim vodama spasila mornarica. "Nisam imao hrane. Na brodu je bila samo boca kečapa i nekoliko začina. To… »
Neverovatna priča: Muškarac preživeo 24 dana na moru jedući samo jedan začin
Danas 20.01.2023
Iako preživljavanje na moru često završi nesretno, 47-godišnji Elvis Fransoa sa ostrva Dominika na Karibima preživio je 24 dana na jedrilici i to jedući samo kečap. Urezao reč „pomoć“ Kako prenosi Asošiejted pres, čoveka je pronašla… »
Mornar preživeo 24 dana na moru samo sa flašom kečapa i začinima
Euronews 20.01.2023
Kolumbijska mornarica spasila je jednog pomorca koji tvrdi da je proveo 24 dana na otvorenom moru samo sa bočicom kečapa i začinima. Četrdesetsedmogodišnji Elvis Fransoa iz Dominikane u snimku koji je mornarica objavila, navodi da je proveo 24 dana… »
Čovek preživeo 24 dana sam u moru: Jeo je samo jednu stvar
Telegraf 20.01.2023
Prikupljao je kišnicu da ne bi dehidrirao. Muškarac s karipskog ostrva Dominika ispričao je kako je preživeo 24 dana nasred mora zahvaljujući boci kečapa, pre nego što ga je u kolumbijskim vodama spasila mornarica. "Nisam imao hrane. Na brodu je… »
Mornara odnela struja, bio 24 dana na moru sam! Preživeo zbog boce kečapa: "Bilo je jezivo, gubio sam nadu, a onda..."
Mondo 20.01.2023
Mornara su spasili posle 24 dana na otvorenom moru, a preživeo je zahvaljujući boci kečapa. Mornara su spasili posle 24 dana na otvorenom moru, a preživeo je zahvaljujući boci kečapa. Kolumbijska mornarica spasila je mornara koji je proveo 24 dana… »
Vesti dana »

Policija se povukla ispred DIF-a u Novom Sadu: Dekan gađan jajima, nastavnici uputili otvoreno pismo javnosti (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 45 povezanih

Šta znamo do sada o povređenima i napadnutima tokom intervencije policije u Novom Sadu
Insajder pre 1 satjoš 70 povezanih

Dačić kaže da u Novom Sadu „gotovo nije bila akcija policije“, za razliku „od 2008. i Ranka Panića“: Ali i tad je bio ministar
N1 Info pre 17 minutajoš 49 povezanih

Radosavljević: Vučićeva tvrdnja da će blokade smanjiti plate i penzije netačna, u budžetu nema para
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih