Повезане вести
Елвис преживео 24 дана на пучини мора: Када је открио на чему је живео, људи остали у шоку! Јео је само једну ствар (видео…
Курир 20.01.2023
Мушкарац с карипског острва Доминика испричао је како је преживео 24 дана насред мора захваљујући боци кечапа, пре него што га је у колумбијским водама спасила морнарица. "Нисам имао хране. На броду је била само боца кечапа и… »
Невероватна прича: Мушкарац преживео 24 дана на мору једући само један зачин
Данас 20.01.2023
Иако преживљавање на мору често заврши несретно, 47-годишњи Елвис Франсоа са острва Доминика на Карибима преживио је 24 дана на једрилици и то једући само кечап. Урезао реч „помоц́“ Како преноси Асошиејтед прес, човека је… »
Морнар преживео 24 дана на мору само са флашом кечапа и зачинима
Еуроневс 20.01.2023
Колумбијска морнарица спасила је једног поморца који тврди да је провео 24 дана на отвореном мору само са бочицом кечапа и зачинима. Четрдесетседмогодишњи Елвис Франсоа из Доминикане у снимку који је морнарица објавила, наводи… »
Човек преживео 24 дана сам у мору: Јео је само једну ствар
Телеграф 20.01.2023
Прикупљао је кишницу да не би дехидрирао. Мушкарац с карипског острва Доминика испричао је како је преживео 24 дана насред мора захваљујући боци кечапа, пре него што га је у колумбијским водама спасила морнарица. "Нисам имао… »
Морнара однела струја, био 24 дана на мору сам! Преживео због боце кечапа: "Било је језиво, губио сам наду, а онда..."
Мондо 20.01.2023
Морнара су спасили после 24 дана на отвореном мору, а преживео је захваљујући боци кечапа. Морнара су спасили после 24 дана на отвореном мору, а преживео је захваљујући боци кечапа. Колумбијска морнарица спасила је морнара који… »
Вести дана »
Блистава Јокићева ноћ у Тексасу, Никола наплатио Шенгуну дуг из Риге, чудесни Рајаковићев Торонто
Спортске.нет пре 5 минутајош 33 повезане
Данас почиње Винска визија Отвореног Балкана: Четири дана најбољег вина и хране у Београду! Очекује се 535 излагача из 34 државе
Курир пре 1 сатјош 5 повезаних
Ноћ у Београду: Четири саобраћајне несреће, жена скочила са Панчевачког моста, претучен возач аутобуса
Еуроневс пре 21 минутајош 14 повезаних