Повезане вести

Скандал! Звездан понизио Анђелу као нико до САД, имали врелу акцију, а он је након свега гађао искоришћеном марамицом! Језиво…

Скандал! Звездан понизио Анђелу као нико до САД, имали врелу акцију, а он је након свега гађао искоришћеном марамицом! Језиво…

Курир 20.01.2023
Веза између Анђела Ђуричић и Звездана Славнића испуњена је бурним свађама, раскидима, а они све проблеме решавају испод јорган планине. Тако је било и овог пута, а Славнићев шок потез који је уследио по завршетку вреле акције… »
"Пусти ме на: Миру,‘ајде шетај": Звездан одувао Анђелу, она му замерила да јој не посвећује пажњу, па уследио хладан туш…

"Пусти ме на: Миру,‘ајде шетај": Звездан одувао Анђелу, она му замерила да јој не посвећује пажњу, па уследио хладан туш…

Блиц 20.01.2023
Однос Анђеле Ђуричић и 22 године старијег Звездана Славнића из дана у дан све је напетији, па тако често долази до свађа. Сада је Анђела прва напала свог љубавника и пребацила му то што јој не поклања довољне пажње. - Нисам… »
"Пусти ме на миру, шетај" Нова свађа тресе Задругу! Анђела пребацује Звездану да јој мало посвећује пажњу, њему пала клапна!…

"Пусти ме на миру, шетај" Нова свађа тресе Задругу! Анђела пребацује Звездану да јој мало посвећује пажњу, њему пала клапна!…

Курир 20.01.2023
Веза између Анђела Ђуричић и Звездана Славнића је на климавим ногама. Не прође ни дан, а да се њих двоје не посвађају. Сада је Анђела напала свог дечка, који је због ње оставио невенчану супругу Ану, чим је дошла из шетње. Она… »
Стефан Карић брутално искрен: Проговорио о Османовом уласку у "Задругу", Анђели и Звездану, па споменуо и Менсура

Стефан Карић брутално искрен: Проговорио о Османовом уласку у "Задругу", Анђели и Звездану, па споменуо и Менсура

Блиц 20.01.2023
Осман Карић, отац бившег задругара Стефана Карића, од јуче је званично постао један од водитеља радио-емисије "Амнезија". Он ће сваке среде улазити у "Задругу" и са Марком Јањушевићем Јањушем водити ову емисију. Сада се… »
Звездан Славнић отворио душу о бившој: Ана је брат! Открио све детаље везе, где је заплело, а ево да ли се каје због прељубе!…

Звездан Славнић отворио душу о бившој: Ана је брат! Открио све детаље везе, где је заплело, а ево да ли се каје због прељубе!…

Курир 20.01.2023
Звездан Славнић након јавне преваре, први пут је проговорио о својој сада већ бившој жени Ани, те је са Марком Јањушевићем и Филипом Царем причап о њиховим почецима али и емоцијама. - Не могу да живим без неке хемије са неким… »

Вести дана »