Povezane vesti
Srbija, religije i vežbanje: Ide li joga pod ruku sa hrišćanstvom i islamom
BBC News 20.01.2023
Joga je „nespojiva" sa pravoslavnim hrišćanstvom i takvo praktikovanje nosi „ogroman rizik od gubitka blagodati Božje", naveli su iz Srpske pravoslavne crkve (SPC), mada to nije bio stav svih vladika ove verske zajednice. Jovana Jovanović Marić… »
Danas 20.01.2023
Jovana Jovanović Marić donedavno je bila redovna na časovima joge, koje joj je doktor preporučio kada je zatrudnela pre više od osam meseci. „Išla sam četiri meseca na časove, sve dok sam mogla zbog drugog stanja, a akcenat je bio na fizičkim… »
Radio 021 20.01.2023
Joga je „nespojiva" sa pravoslavnim hrišćanstvom i takvo praktikovanje nosi „ogroman rizik od gubitka blagodati Božje", naveli su iz Srpske pravoslavne crkve (SPC), mada to nije bio stav svih vladika ove verske zajednice. Jovana Jovanović Marić… »
Južne vesti 20.01.2023
Jovana Jovanović Marić donedavno je bila redovna na časovima joge, koje joj je doktor preporučio kada je zatrudnela pre više od osam meseci. „Išla sam četiri meseca na časove, sve dok sam mogla zbog drugog stanja, a akcenat je bio na fizičkim… »
Vesti dana »
Studenti izneli zahteve u Rektoratu: Blokada od ponedeljka na četiri lokacije dok se ne ispune
N1 Info pre 31 minutajoš 117 povezanih
Najnovija prognoza meteorologa Todorovića, zapamtite ovaj datum: Biće više snega nego prethodnih dana, a evo koji delovi Srbije mogu da očekuju padavine
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih
Memić: Broj stranih turista u Srbiji veći za devet odsto u odnosu na prošlu godinu
RTV pre 3 satajoš 19 povezanih
Završena obnova Notr dama: Parižani će uskoro moći da po prvi put uđu u katedralu nakon razornog požara od pre 5 godina
Kurir pre 2 satajoš 20 povezanih