Povezane vesti
Naš sjajni košarkaš Milan Mačvan posle filma “Oluja”: Sestra i ja smo plakali pola vremena u sali
Nedeljnik 20.01.2023
Još je Milan Mačvan bio dete kada je srpski narod morao da napusti Vukovar. Sve što je njegova porodica stvarala generacijama unazad morao je preko noći da napusti i krene u neizvesnost. Zahvaljujući sportu, obrazovanju i snazi njegovih roditelja, uspeo… »
Plakao sam sa sestrom dok smo gledali "oluju"! Mačvan ne zaboravlja rane iz detinjstva: Emocije ne treba sakrivati!
Mondo 20.01.2023
Milan Mačvan emotivno je doživeo film "Oluja". Milan Mačvan emotivno je doživeo film "Oluja". Proslavljeni srpski košarkaš Milan Mačvan plakao je posle gledanja filma "Oluja". Potresna drama koja govori o stradanju i proterivanju više od 250.000 Srba iz… »
Mačvan u suzama gledao „oluju“: Sestra i ja smo plakali pola vremena u sali!
Hot sport 20.01.2023
Posebno potresan momenat za njegovu porodicu Još je Milan Mačvan bio dete kada je srpski narod morao da napusti Vukovar. Sve što je njegova porodica stvarala generacijama unazad morao je preko noći da napusti i krene u neizvesnost. Zahvaljujući sportu… »
Vesti dana »
Iranski ministar Aragči se vratio u Pakistan, bez razgovora sa američkim izaslanicima
N1 Info pre 6 minutajoš 105 povezanih
Papa Lav: Ljudi koji vode ratove su lopovi - otimaju miroljubivu budućnost sveta
Insajder pre 35 minutajoš 42 povezane
Bakingemska palata u panici nakon napada na Trampa: Razmatraju da li je bezbedno da kralj Čarls dođe sutra u SAD
Večernje novosti pre 2 satajoš 88 povezanih
Dobre vesti za Jokića i Denver, loše za "vukove": Edvards završio plej-of seriju!
Euronews pre 6 minutajoš 32 povezane
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 4 satijoš 27 povezanih