Повезане вести
Наш сјајни кошаркаш Милан Мачван после филма “Олуја”: Сестра и ја смо плакали пола времена у сали
Недељник 20.01.2023
Још је Милан Мачван био дете када је српски народ морао да напусти Вуковар. Све што је његова породица стварала генерацијама уназад морао је преко ноћи да напусти и крене у неизвесност. Захваљујући спорту, образовању и снази… »
Плакао сам са сестром док смо гледали "олују"! Мачван не заборавља ране из детињства: Емоције не треба сакривати!
Мондо 20.01.2023
Милан Мачван емотивно је доживео филм "Олуја". Милан Мачван емотивно је доживео филм "Олуја". Прослављени српски кошаркаш Милан Мачван плакао је после гледања филма "Олуја". Потресна драма која говори о страдању и протеривању… »
Мачван у сузама гледао „олују“: Сестра и ја смо плакали пола времена у сали!
Хот спорт 20.01.2023
Посебно потресан моменат за његову породицу Још је Милан Мачван био дете када је српски народ морао да напусти Вуковар. Све што је његова породица стварала генерацијама уназад морао је преко ноћи да напусти и крене у… »
Вести дана »

Лопови за седам минута украли накит „непроцењиве“ вредности из Лувра
BBC News пре 1 сатјош 41 повезана

Израел ракетирао Рафу, оптужује Хамас за напад на ИДФ и кршење примирја; Хамас: Посвећени смо миру
РТС пре 1 сатјош 28 повезаних

Полимље остварило другу везану победу, прву пред својим навијачима
ПП медиа пре 1 сатјош 28 повезаних

Пљачка у Лувру, због инцидента музеј затворен: Посетиоци евакуисани одмах по отварању (ВИДЕО)
Еуроневс пре 5 сатијош 25 повезаних