Povezane vesti
Djedović sa italijanskim ambasadorom: Uskoro prve aukcija za vetroelektrane
Radio sto plus 20.01.2023
“Ministarstvo rudarstva i energetike aktivno radi na izmenama regulative iz oblasti obnovljivih izvora energije koje će omogućiti prve aukcije za vetroelektrane u prvom kvartalu tekuće godine, obzirom na izraženu zainteresovanost mnogih italijanskih… »
Agrosolar u Kuli obezbediće više stotina novih radnih mesta za lokalno stanovništvo
Telegraf 20.01.2023
Energetske kompanije iz Italije rade na projektima vetroelektrana i solarnih panela u Vojvodini. Saradnja Srbije i Italije u energetskom sektoru najviše je razvijena u oblasti obnovljivih izvora energije, rečeno je danas na sastanku ministarke rudarstva… »
Vesti dana »

Dačić: Policija kod novosadskog DIF-a upotrebila minimalnu silu tek nakon što je bila napadnuta
Radio 021 pre 4 satijoš 45 povezanih

UŽIVO Protest građana zbog prebijanja ispred DIF-a: "Pamtimo sve" - kolona prolazi Bulevarom
Radio 021 pre 15 minutajoš 73 povezane

Poništen stari konkurs za izbor članova Saveta REM-a na Odboru za kulturu i informisanje
RTS pre 16 minutajoš 17 povezanih

"Izbore možda i ja raspišem, ko zna" Vučić o zahtevima blokadera: Siguran sam da od mene neće ništa tražiti, kako da pljunu sebi u lice posle šest meseci
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih

Sud u Prištini izdao nalog za hapšenje Radoičića, sumnjiče ga za ratne zločine
BBC News pre 21 minutajoš 18 povezanih