Povezane vesti
Bucka smršala 40 kilograma! Velika transformacija zvezde Granda posle drame sa zdravljem - "Lekari mi nisu pomogli"
Mondo 20.01.2023
Slađana Đorđević Bucka se pre 15 godina pojavila u Zvezdama Granda i osvojila srca publike, a danas izgleda skroz drugačije. Slađana Đorđević Bucka se pre 15 godina pojavila u Zvezdama Granda i osvojila srca publike, a danas izgleda skroz drugačije… »
"Lekari mi nisu pomogli": Zvezda Granda smršala 40 kilograma, otkrila sve o borbi sa zdravstvenim problemom: "Išla sam…
Blic 20.01.2023
Pre punih 15 godina, tokom takmičenja u muzičkoj emisiji "Zvezde Grdanda", Slađana Đorđević Bucka se pojavila na javnoj sceni i prikupila brojne simpatije publike, kako zbog nesvakidašnjeh talenta, tako i zbog svog izglda po kojem je i dobila nadimak… »
Vesti dana »

Gik: u Zaječaru: Podneto 78 prigovora, komisija ima 72 sata za odluke; Opozicija traži poništavanje rezultata i nove izbore
Blic pre 2 satajoš 22 povezane

Osnovni sud u Prištini zabranio isticanje srpskih zastava tokom proslave Vidovdana na Kosovu
NIN pre 18 minutajoš 19 povezanih

Pretučen Aleksandar Jovanov, mladić koji je na štakama pešačio sa studentima po Srbiji
Zrenjaninski pre 1 satjoš 8 povezanih

BLOG: Rasprava u Skupštini, opozicija pita - od kada boravište može biti park, koliko alimentacija je platio Mali
N1 Info pre 8 minutajoš 20 povezanih