Повезане вести
Буцка смршала 40 килограма! Велика трансформација звезде Гранда после драме са здрављем - "Лекари ми нису помогли"
Мондо 20.01.2023
Слађана Ђорђевић Буцка се пре 15 година појавила у Звездама Гранда и освојила срца публике, а данас изгледа скроз другачије. Слађана Ђорђевић Буцка се пре 15 година појавила у Звездама Гранда и освојила срца публике, а данас… »
"Лекари ми нису помогли": Звезда Гранда смршала 40 килограма, открила све о борби са здравственим проблемом: "Ишла сам…
Блиц 20.01.2023
Пре пуних 15 година, током такмичења у музичкој емисији "Звезде Грданда", Слађана Ђорђевић Буцка се појавила на јавној сцени и прикупила бројне симпатије публике, како због несвакидашњех талента, тако и због свог изглда по… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: Ситуација у нафтном сектору све тежа, ако буде потребно донећемо тешке одлуке
Морава инфо пре 18 минутајош 31 повезана
СВОЈ НА СВОМЕ: Почела пријава нелегалних објеката и упис права својине – Ево какав је поступак
ИнфоКГ пре 1 сатјош 90 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 7 минутајош 24 повезане
Зашто су Тајланд и Камбоџа поново у сукобу? Спор траје више од једног века, а ово су разлози
Мондо пре 1 сатјош 39 повезаних