Povezane vesti
Saznala sam da smo moj suprug i ja rođaci dok smo čekali bebu! Nisu pravili svadbu, pa u trudnoći prošli pakao: Ostali su…
Kurir 20.01.2023
Većina porodica ima tajne i priče koje se prenose generacijama, ali sada takve priče postaju javne jer mnogi šire porodične tračeve putem društvenih mreža da ih čuje ceo svet. Marsela, američka blogerka za menopauzu odlučila je da ležerno podeli svoju… »
Čekali smo bebu i saznali groznu istinu: Suprug se smejao, a onda je jedan trenutak sve prelomio - "pa vi ste rođaci!"
Mondo 20.01.2023
Marsela Hil, američka blogerka, otkrila je kako je saznala da je dete rodila svom rođaku. Marsela Hil, američka blogerka, otkrila je kako je saznala da je dete rodila svom rođaku. Filmska priča američke blogerke! Mnogima deluje nemoguće, a ona je do… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Napad na kuvajtski tanker u Dubaiju i serija eksplozija u Teheranu, Savet bezbednosti UN saziva hitan sastanak posle smrti mirovnih vojnika u Libanu
Insajder pre 19 minutajoš 32 povezane
Stižu novi pljuskovi, ovog dana će biti najkritičnije: RHMZ objavio detaljnu prognozu i upalio meteoalarme
Mondo pre 19 minutajoš 23 povezane
Dogovor Vučića i Putina jasno pokazuje da Rusija neće ostaviti Srbiju bez gasa
Sputnik pre 44 minutajoš 10 povezanih
NBA: Tripl-dabl Lebrona Džejmsa, Vukčević ponovo dvocifren, Vembanjama ispisao istoriju lige (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih
SRCE: Otkazivanje samita Brdo-Brioni ilustracija neuspešne spoljne politike Aleksandra Vučića
Beta pre 20 minutajoš 6 povezanih