Povezane vesti
FOTO Nova teniska zvezda: Srpski talenat srušio Australijanca nakon preokreta
Nova 21.01.2023
Zoran Ludoški, 17-godišnji srpski teniser, upisao je pobedu u prvom kolu Australijan opena. Srušio je Zakarija Vialu za sat i 49 minuta igre rezultatom 7:5, 7:5, pokazao je da i spori početak ne može da ga omete. Vrlo brzo je gubio sa 3:1 u prvom… »
Ludoški pobedom počeo Australijan open
Sport klub 21.01.2023
Podeli : Mladi srpski teniser Zoran Ludoški plasirao se u drugo kolo juniorskog Australijan opena. Momak rođen u Zrenjaninu bio je bolji od Zakarija Vijale sa 7:5, 7:5. U oba seta je 17-godišnji Ludoški imao brejk zaostatka, ali je oba puta uspeo da… »
„Zbog Novaka sam počeo da se bavim tenisom“
Sport klub 21.01.2023
Podeli : Mladi srpski teniser Zoran Ludoški zadovoljan je debitantskim nastupom na juniorskom Australijan openu. Momak rođen u Zrenjaninu bio je bolji od Zakarija Vijale sa 7:5, 7:5. „Bilo je odlično. Malo sam lošije krenuo meč, početak je bio… »
Vesti dana »
Vlada donela odluku: Dokumenta o rekonstrukciji Železničke stanice u naredna 24 sata, fakultetima povišica od 20 odsto
Danas pre 31 minutajoš 37 povezanih
Opozicija blokirala MUP u Novom Sadu: Policajci izleteli iz zgrade, guranje i koškanje ispred ulaza (foto, video)
Blic pre 31 minutajoš 19 povezanih
IZRICANJE PRESUDE ZA MASOVNO UBISTVO U DUBONI I MALOM ORAŠJU Uroš i Radiša Blažić proglašeni krivim
Euronews pre 7 minutajoš 20 povezanih
Čović i Vujošević oči u oči! "Da sam bio predsednik Partizana, a Dule trener – da li bismo osvojili Evroligu?"
Večernje novosti pre 56 minutajoš 13 povezanih