Повезане вести
Трансродна певачица открила најдубљу интиму: Проговорила о мушкарцима: "Они желе само моје тело"
Блиц 21.01.2023
Трансродна певачица Алина Јахарт, која је одушевила све својим талентом у такмичењу "Звезде Гранда", испричала је детаље из свог приватног живота и том прликом открила да мушкарци углавном од ње желе само њено тело. - Многи… »
Трансродна звезда Гранда о последњем искуству с дечком! Код момка јој је ово најважније: Већина хоће само једно од мене
Мондо 21.01.2023
Иако за себе каже да се сматра женом од главе до пете, она је изазвала пажњу јавности као прва трансродна особа која се појавила у такмичењу "Звезде Гранда". Иако за себе каже да се сматра женом од главе до пете, она је… »
Бити трансродна особа није болест, а ако јесте ја сам ту болест победила! Певачица никад искренија о свом опредељењу и животу…
Курир 21.01.2023
Данас у 14 часова код Исидоре Лукић долази певачица Алина Јухарт која је велику популарност стекла у музичком такмичењу Звезде Гранда, али и због своје животне приче. 00:42 Данас код Исидоре Лукић долази певачица Алина Јухарт… »
Вести дана »
(Фото) Сабласне сцене из Ниша! Шта се ово дешава?! Не види се ни прст пред оком, због ове појаве сви морамо бити на екстремном опрезу
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
(Фото, видео) Возач БМВ-а одједном додао гас и закуцао се у такси. Очевици описали језиве детаље несреће у Новом Саду: "Ауто занела велика брзина"
Блиц пре 2 сатајош 5 повезаних