Povezane vesti
Voditeljka nedavno dala otkaz, sad u suzama zavapila: „Molim vas, vratite me na televiziju“
Nova 21.01.2023
Pre samo mesec dana voditeljka Jovana Pešić rastužila je i gledaoce i kolege odlukom da napušta televiziju kojoj je bila verna od samog osnivanja. Kao razlog svog otkaza navela je da želi da se posveti svojoj deci i suprugu, a nakon odlaska sa Granda… »
Molim vas, vratite me na posao! Dala otkaz, pa plakala u programu uživo - voditeljka iznenadila sve: "Ne mogu ovo!"
Mondo 21.01.2023
Voditeljka Jovana Pešić pozdravila bivše kolege, pa zaplakala u emisiji uživo. Voditeljka Jovana Pešić pozdravila bivše kolege, pa zaplakala u emisiji uživo. Voditeljka Jovana Pešić se sa suzama u očima oprostila od gledalaca "Grand magazina", emisije… »
Voditeljka nedavno dala otkaz, sad u suzama zavapila u uživo emisiji: "Molim vas vratite me na televiziju"
Blic 21.01.2023
Pre samo mesec dana voditeljka Jovana Pešić rastužila je i gledaoce i kolege odlukom da napušta televiziju kojoj je bila verna od samog osnivanja. Kao razlog svog otkaza navela je da želi da se posveti svojoj deci i suprugu, a nakon odlaska sa Granda… »
Vesti dana »
Predsednik Srbije: U martu počinje služenje kratkog redovnog vojnog roka
Serbian News Media pre 8 minutajoš 50 povezanih
MUP: Pretakanje amonijaka nakon curenja u Guči uspešno izvršeno, sedam osoba evakuisano
Euronews pre 1 satjoš 45 povezanih
Ko je kriv za kršenje prekida vatre: Amerika i Iran nastavili napade
Danas pre 28 minutajoš 35 povezanih
RHMZ: Nastavak toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturama do 39 stepeni
NIN pre 1 satjoš 25 povezanih
Podvig kakav će teško biti dostignut: Novi rekord Mesija na Mundijalu
Danas pre 43 minutajoš 46 povezanih