Povezane vesti
Voditeljka nedavno dala otkaz, sad u suzama zavapila: „Molim vas, vratite me na televiziju“
Nova 21.01.2023
Pre samo mesec dana voditeljka Jovana Pešić rastužila je i gledaoce i kolege odlukom da napušta televiziju kojoj je bila verna od samog osnivanja. Kao razlog svog otkaza navela je da želi da se posveti svojoj deci i suprugu, a nakon odlaska sa Granda… »
Molim vas, vratite me na posao! Dala otkaz, pa plakala u programu uživo - voditeljka iznenadila sve: "Ne mogu ovo!"
Mondo 21.01.2023
Voditeljka Jovana Pešić pozdravila bivše kolege, pa zaplakala u emisiji uživo. Voditeljka Jovana Pešić pozdravila bivše kolege, pa zaplakala u emisiji uživo. Voditeljka Jovana Pešić se sa suzama u očima oprostila od gledalaca "Grand magazina", emisije… »
Voditeljka nedavno dala otkaz, sad u suzama zavapila u uživo emisiji: "Molim vas vratite me na televiziju"
Blic 21.01.2023
Pre samo mesec dana voditeljka Jovana Pešić rastužila je i gledaoce i kolege odlukom da napušta televiziju kojoj je bila verna od samog osnivanja. Kao razlog svog otkaza navela je da želi da se posveti svojoj deci i suprugu, a nakon odlaska sa Granda… »
Vesti dana »

Ministarka Lazarević za RTV: Nećemo direktno uticati na cene, ali ćemo ograničiti marže u celom lancu
RTV pre 2 minutajoš 28 povezanih

Usvojena inicijativa: Biće podignut spomenik stradalima u padu nadstrešnice u Novom Sadu
Telegraf pre 51 minutajoš 28 povezanih

Skupština Novog Sada usvojila inicijativu za podizanje spomenika, opozicija napustila sednicu
N1 Info pre 11 minutajoš 24 povezane

Uefa kaznila FK Novi Pazar! Evo šta su posledice tuče navijača Novog Paara i poljske Jagjelonje
Večernje novosti pre 2 satajoš 27 povezanih