Povezane vesti
Voditeljka nedavno dala otkaz, sad u suzama zavapila: „Molim vas, vratite me na televiziju“
Nova 21.01.2023
Pre samo mesec dana voditeljka Jovana Pešić rastužila je i gledaoce i kolege odlukom da napušta televiziju kojoj je bila verna od samog osnivanja. Kao razlog svog otkaza navela je da želi da se posveti svojoj deci i suprugu, a nakon odlaska sa Granda… »
Molim vas, vratite me na posao! Dala otkaz, pa plakala u programu uživo - voditeljka iznenadila sve: "Ne mogu ovo!"
Mondo 21.01.2023
Voditeljka Jovana Pešić pozdravila bivše kolege, pa zaplakala u emisiji uživo. Voditeljka Jovana Pešić pozdravila bivše kolege, pa zaplakala u emisiji uživo. Voditeljka Jovana Pešić se sa suzama u očima oprostila od gledalaca "Grand magazina", emisije… »
Voditeljka nedavno dala otkaz, sad u suzama zavapila u uživo emisiji: "Molim vas vratite me na televiziju"
Blic 21.01.2023
Pre samo mesec dana voditeljka Jovana Pešić rastužila je i gledaoce i kolege odlukom da napušta televiziju kojoj je bila verna od samog osnivanja. Kao razlog svog otkaza navela je da želi da se posveti svojoj deci i suprugu, a nakon odlaska sa Granda… »
Vesti dana »
"Darku nisu smeli da kažu da je umro" Od Lazića krili da mu je rođeni brat poginuo na motoru: "Sve se desilo kod Šapca"
Blic pre 27 minutajoš 31 povezana
Otkriveno kakve su povrede novog ajatolaha: Modžtaba Hamnei ranjen tokom napada, ovo su detalji
Blic pre 22 minutajoš 59 povezanih
Iran preti novom raketom: Izrael čekaju teški dani; Amerikanci potvrdili broj pogođenih objekata; Kraj rata - kada Tramp kaže (foto/video)
Večernje novosti pre 27 minutajoš 81 povezana
SSP podnosi krivičnu prijavu protiv Zavišića zbog govora mržnje prema Hrvatima u Vojvodini
In medija pre 1 satjoš 24 povezane
Izborna komisija potvrdila četiri liste u Bajinoj Bašti, još dve čekaju verifikaciju
RTS pre 2 satajoš 27 povezanih