Povezane vesti
„Dadilja me terala da je pipam po telu, a silovana sam sa 12 godina“: Potresna ispovest Pamele Anderson
Nova 21.01.2023
Pamela Anderson otkrila je u najnovijem intervjuu magazinu "People" da je u mladosti pretrpela seksualno zlostavljanje. Kako je navela, prvobitno ju je zlostavljala dadilja, a potom ju je u 12. godini silovao muškarac. “U mom slučaju to je bila… »
Dadilja me je terala da je pipam po telu, a s 12 godina sam silovana: Potresna ispovest glumice koja je bila san svakog…
Kurir 21.01.2023
Pamela Anderson (55) otkrila je u najnovijem intervjuu magazinu "People" da je u mladosti pretrpela seksualno zlostavljanje. - Osećam se kao da sam tokom života definitivno shvatila ko nisam i sada se sećam ko sam, odnosno ko je bila ta devojčica… »
Vesti dana »

Pronađen David iz Predejana: Prijatelji potvrdili srećne vesti: "Bio je u selu u kom je nestao"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Tragična sudbina porodice Vuković: Milan i njegova sestra Klaudija umrli jedno za drugim, u razmaku od 2 meseca: Ona zauvek sklopila oči u svom domu, a on poginuo u nesreći (foto, video)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

NUNS osudio današnje napade na novinare tokom izveštavanja sa skupa u Jelašnici
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Izraelski ministar odbrane pozvao Hamas da bira: Prihvatiti američki predlog o taocima ili biti uništen
Danas pre 4 satijoš 3 povezane