Povezane vesti
„Dadilja me terala da je pipam po telu, a silovana sam sa 12 godina“: Potresna ispovest Pamele Anderson
Nova 21.01.2023
Pamela Anderson otkrila je u najnovijem intervjuu magazinu "People" da je u mladosti pretrpela seksualno zlostavljanje. Kako je navela, prvobitno ju je zlostavljala dadilja, a potom ju je u 12. godini silovao muškarac. “U mom slučaju to je bila dadilja… »
Dadilja me je terala da je pipam po telu, a s 12 godina sam silovana: Potresna ispovest glumice koja je bila san svakog…
Kurir 21.01.2023
Pamela Anderson (55) otkrila je u najnovijem intervjuu magazinu "People" da je u mladosti pretrpela seksualno zlostavljanje. - Osećam se kao da sam tokom života definitivno shvatila ko nisam i sada se sećam ko sam, odnosno ko je bila ta devojčica pre… »
Vesti dana »
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 29. juna do 5. jula)
Pressek pre 11 minutajoš 22 povezane
Sudbina se poigrala sa komšijama - paklen put u nokaut fazi za Hrvatsku, Bosna i Hercegovina sanja čudo
RTS pre 46 minutajoš 41 povezana
"Problem u hladnjači saniran, ali ostajemo da dežuramo!" Oglasio se predsednik opštine Lučani zbog curenja amonijaka u Guči: Sedmoro završilo kod lekara, evo šta se tačno desilo usred noći
Blic pre 6 minutajoš 19 povezanih
Potpisan Ugovor za obezbeđivanje sredstava za završne radove na Hramu Svetog Save
RTS pre 26 minutajoš 13 povezanih