Povezane vesti
Sramota me je što sam bila u zvezdama Granda! Barbara otkrila da li je tražila da se izbriše snimak njenog nastupa!
Mondo 21.01.2023
Barbara Bobak progovorila je o svom učešću u takmičenju "Zvezde Granda", a zatim otkrila zašto snimak njenog nastupa ne može da se nađe na Jutjubu. Barbara Bobak progovorila je o svom učešću u takmičenju "Zvezde Granda", a zatim otkrila zašto snimak… »
"Sramota me što sam bila u zvezdama Granda!" Barbara šokirala izjavom, a jedno pitanje je izbacilo iz koleseka
Kurir 21.01.2023
Pevačica Barbara Bobak široj javnosti je postala poznata tek kada je uplovila u ljubavnu vezu sa Darkom Lazićem, a pre nego što je uspela da se probije na estradnom nebu, svoju sreću je okušala u takmičenju "Zvezde Granda", gde nije prošla sjajno… »
Vesti dana »

Mreža za restituciju: Ministarstvo da dostavi spisak nelegalnih objekata
Danas pre 3 satajoš 6 povezanih

Ko neće moći da legalizuje objekat: Dva su slučaja! Ministarka Sofronijević o detaljima novog zakona o legalizaciji
Kurir pre 1 satjoš 67 povezanih

"Palestinci nam daju lekciju o dostojanstvu i otporu": Veliki protesti širom Italije, radnici u štrajku
Mondo pre 1 satjoš 8 povezanih

Danas je jesenja ravnodnevica, ali evo kog datuma će u Srbiji dan i noć trajati isto
Blic pre 19 minutajoš 48 povezanih