Повезане вести
Срамота ме је што сам била у звездама Гранда! Барбара открила да ли је тражила да се избрише снимак њеног наступа!
Мондо 21.01.2023
Барбара Бобак проговорила је о свом учешћу у такмичењу "Звезде Гранда", а затим открила зашто снимак њеног наступа не може да се нађе на Јутјубу. Барбара Бобак проговорила је о свом учешћу у такмичењу "Звезде Гранда", а затим… »
"Срамота ме што сам била у звездама Гранда!" Барбара шокирала изјавом, а једно питање је избацило из колесека
Курир 21.01.2023
Певачица Барбара Бобак широј јавности је постала позната тек када је упловила у љубавну везу са Дарком Лазићем, а пре него што је успела да се пробије на естрадном небу, своју срећу је окушала у такмичењу "Звезде Гранда", где… »
Вести дана »
Павловић (НПС): Мишљење Венецијанске комисије потврда незаконитости Мрдићевих закона
Бета пре 9 сатијош 39 повезаних
БЛОГ УЖИВО: Трамп: Прекид ватре између Израела и Либана продужен за три недеље; Тасним: Аракчи неће преговарати са америчком делегацијом у Исламабаду
Инсајдер пре 50 минутајош 71 повезана
Радоичић преузео одговорност за Бањску, а у Србији је слободан човек: "Последице сносе обични грађани, а одговорни зарађују на тендерима"
Н1 Инфо пре 2 сатајош 68 повезаних