Povezane vesti
Sramota me je što sam bila u zvezdama Granda! Barbara otkrila da li je tražila da se izbriše snimak njenog nastupa!
Mondo 21.01.2023
Barbara Bobak progovorila je o svom učešću u takmičenju "Zvezde Granda", a zatim otkrila zašto snimak njenog nastupa ne može da se nađe na Jutjubu. Barbara Bobak progovorila je o svom učešću u takmičenju "Zvezde Granda", a zatim otkrila zašto snimak… »
"Sramota me što sam bila u zvezdama Granda!" Barbara šokirala izjavom, a jedno pitanje je izbacilo iz koleseka
Kurir 21.01.2023
Pevačica Barbara Bobak široj javnosti je postala poznata tek kada je uplovila u ljubavnu vezu sa Darkom Lazićem, a pre nego što je uspela da se probije na estradnom nebu, svoju sreću je okušala u takmičenju "Zvezde Granda", gde nije prošla sjajno… »
Vesti dana »

JTOK: Do sada uhapšeno 11 osoba u okviru finansijske istrage o rekonstrukciji Železničke stanice Novi Sad
Nedeljnik pre 24 satajoš 262 povezane

Tramp "pisao" medvedevu, Rusi mu odgovorili: Imamo više nuklearki i to s najmoćnijim oružjem! Tvoje su odavno pod kontrolom
Dnevnik pre 52 minutajoš 24 povezane

Razbuktava se "savršena oluja", Putin se približava ciljevima; Ako padnu ova tri grada...
B92 pre 2 satajoš 35 povezanih

Šta čeka Dodika: Poziv za zatvor i kraj predsjedničkog mandata
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 98 povezanih

Dačić kaže da je naredio da se 'zvučni topovi' vrate u magacine, ponudiće ih aerodromu
Slobodna Evropa pre 8 satijoš 26 povezanih