Povezane vesti

Oglasio se nakon saobraćajke! Evo u kakvom stanju se nalazi bivši učesnik Zadruge nakon udesa - "Imam problema s vratom"

Oglasio se nakon saobraćajke! Evo u kakvom stanju se nalazi bivši učesnik Zadruge nakon udesa - "Imam problema s vratom"

Mondo 21.01.2023
Bivši učesnik Zadruge, Stefan Mihić, doživeo je saobraćajnu nesreću dok je išao na snimanje jedne emisije, a sa njim u kojima je bio i njegov otac. Bivši učesnik Zadruge, Stefan Mihić, doživeo je saobraćajnu nesreću dok je išao na snimanje… »
Evo u kakvom je stanju naš rijaliti učesnik nakon saobraćajne nesreće Policija hitno reagovala, sa njim bio i njegov otac!

Evo u kakvom je stanju naš rijaliti učesnik nakon saobraćajne nesreće Policija hitno reagovala, sa njim bio i njegov otac!

Alo 21.01.2023
Stefan je prilikom nesreće udario glavom o šoferšajbnu, dok je njegov otac ostao nepovređen. Bivši zadrugar Stefan Mihić potvrdio je za medije da je imao saobraćajnu nesreću u Beogradu. On je došao u Srbiju iz Dubaija, gde živi, kako bi posetio… »
"Udario sam glavom u šoferšajbnu": Bivši zadrugar imao saobraćajku, a sa njim u kojima bio i otac: Evo kakve povrede su…

"Udario sam glavom u šoferšajbnu": Bivši zadrugar imao saobraćajku, a sa njim u kojima bio i otac: Evo kakve povrede su…

Blic 20.01.2023
Učesnik rijalitija "Zadruga" Stefan Mihić imao je saobraćajnu nezgodu. Kako je otkrio sa njim u kolima je bio i njegov otac, ali su na svu sreću obojica prošli bez većih povreda. - Dobro sam, policija je na mestu upravo došla. Udario sam glavom u… »

Vesti dana »

Američki sud blokirao Trumpove carine

Američki sud blokirao Trumpove carine

Al Jazeera pre 57 minutajoš 17 povezanih
Promenljivo i nestabilno sa pljuskovima, temperatura do 22 stepena

Promenljivo i nestabilno sa pljuskovima, temperatura do 22 stepena

Glas Zaječara pre 27 minutajoš 18 povezanih
Ilon Mask napušta Trampovu administraciju

Ilon Mask napušta Trampovu administraciju

BBC News pre 47 minutajoš 24 povezane
Danas se slavi Spasovdan

Danas se slavi Spasovdan