Povezane vesti
MI5 ne priznaje „ruske špijune” u redovima Torijevaca
Politika 21.01.2023
LONDON – Britanska obaveštajna služba MI5 odbila je da istraži povezanost „ruskih špijuna” sa članovima britanske Konzervativne stranke, odnosno sa Torijevcima, izjavio je danas uzbunjivač. Kako prenosi Gardijan, MI5 je više puta odbijao da… »
MI5: odbijala da istraži povezanost ''ruskih špijuna'' sa torijevcima
Blic 21.01.2023
Britanska obaveštajna služba MI5 odbila je da istraži povezanost ''ruskih špijuna'' sa članovima britanske Konzervativne stranke, odnosno sa torijevcima, izjavio je danas uzbunjivač. Kako prenosi Gardijan, MI5 je više puta odbijao da istraži… »
Britanski MI5 odbacio tvrdnje uzbunjivača: Nema povezanosti ruskih špijuna sa Torijevcima
Euronews 21.01.2023
Britanska obaveštajna služba MI5 odbila je da istraži povezanost ''ruskih špijuna'' sa članovima britanske Konzervativne stranke, odnosno sa Torijevcima, izjavio je danas uzbunjivač. Kako prenosi Gardijan, MI5 je više puta odbijao da istraži… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Blokade fakulteta šire se Srbijom: Studentima iz Novog Sada i Beograda pridružuju se i kolege iz Niša – „jug više neće ćutati“
Nova pre 57 minutajoš 23 povezane
"Svi koji sprovode nasilje odgovaraće po slovu i zakonu" Premijer Vučević poručio: Za vikend je 40 dana od tragedije koju niko ne sme da zloupotrebljava
Kurir pre 1 satjoš 78 povezanih
Predsednik Južne Koreje proglasio vanredno stanje, parlament poništio odluku
Vreme pre 1 satjoš 43 povezane
Lazić: Idemo da pobedimo obe utakmice, potrebno je da odigramo kao protiv Bajerna
Sportski žurnal pre 1 satjoš 34 povezane