Povezane vesti
Tokom 2022. ubijeno 26 žena, nadzornog tela ni registra žrtava femicida još nema
N1 Info 21.01.2023
U Srbiji je u prethodnoj godini ubijeno 26 žena prema podacima organizacije Femplac. Sumnja se da je ovaj broj veći, ali registar žrtava femicida u Srbiji još uvek ne postoji, iako je deo zvanične strategije za borbu protiv nasilja nad ženama… »
Od 26 ubijenih žena u prošloj godini, njih sedam je prethodno prijavilo nasilje
Moj Novi Sad 21.01.2023
U Srbiji je u prethodnoj godini ubijeno 26 žena prema podacima organizacije Femplac. Sumnja se da je ovaj broj veći, ali registar žrtava femicida u Srbiji još uvek ne postoji, iako je deo zvanične strategije za borbu protiv nasilja nad ženama… »
Tokom 2022. ubijeno 26 žena, nadzornog tela ni registra žrtava femicida još nema
N1 Info 21.01.2023
Vesti dana »
Goranu Vesiću određen pritvor: Viši sud u Novom Sadu doneo odluku, evo koliko bivši ministar ostaje iza rešetaka
Blic pre 3 satajoš 50 povezanih
„Video sam kako pali auto, odmah sam zapisao tablice i pozvao policiju“: Svedok pucnjave u Mramorku otkriva nove detalje ranjavanja oca i sina
Nova pre 21 minutajoš 27 povezanih
Erdogan pozdravio odluku MKS-a o hapšenju izraelskih zvaničnika
N1 Info pre 39 minutajoš 23 povezane