Повезане вести
МИЛАН МАРИЋ О СЕРИЈИ „ПАД” Имам осећај да ми Лаушевић верује
Дневник 21.01.2023
Сукоб са трагичним последицама који се у Подгорици одиграо ’93, а у којем је учествовао и глумац Жарко Лаушевић 30 година касније постао је окосница серије „Пад” која пред гледаоце премијерно стиже вечерас на Суперстар ТВ, где ће… »
Играо сам се са фрустрацијама, емоцијама и жељама: Милан Марић о серији Пад пред ТВ премијеру
Курир 21.01.2023
Под редитељском палицом Бојана Вулетића, а са Миланом Марићем у главној улози, од 21. јануара на каналу Суперстар ТВ почиње да се емитује дуго најављивана серија "Пад". Преузимајући само основне мотиве из књиге "Година прође… »
Серија "Пад" помера границе, публика ће је обожавати! Анђела Јовановић о улози у пројекту рађеном по Лаушевићевом роману
Мондо 21.01.2023
Глумица Анђела Јовановић тумачи лик Ане у серији "Пад" рађеној по роману "Година прође, дан никад" глумца Жарка Лаушевића. Глумица Анђела Јовановић тумачи лик Ане у серији "Пад" рађеној по роману "Година прође, дан никад" глумца… »
Вести дана »

Ужичани се спремају за блокаду магистрале: Говориће Тика Станић, познати новинар РТС-а, свештеник који је одржао виралан говор, а биће прочитано и једно важно писмо
Нова пре 16 минутајош 11 повезаних

Стравичан злочин у Прилепу: Мушкарац убио сестрића и његово дете, па извршио самоубиство
Нова пре 2 сатајош 16 повезаних

Проблеми са граничним прелазима због пада система у Северној Македонији и стање саобраћаја у Србији током туристичке сезоне
Наслови.аи пре 6 минутајош 12 повезаних

Америчке царине од 30% на увоз из ЕУ и Мексика изазивају дипломатске реакције и најаве контрамера
Наслови.аи пре 22 минутајош 14 повезаних