Povezane vesti
MILAN MARIĆ O SERIJI „PAD” Imam osećaj da mi Laušević veruje
Dnevnik 21.01.2023
Sukob sa tragičnim posledicama koji se u Podgorici odigrao ’93, a u kojem je učestvovao i glumac Žarko Laušević 30 godina kasnije postao je okosnica serije „Pad” koja pred gledaoce premijerno stiže večeras na Superstar TV, gde će se i emitovati vikendom… »
Igrao sam se sa frustracijama, emocijama i željama: Milan Marić o seriji Pad pred TV premijeru
Kurir 21.01.2023
Pod rediteljskom palicom Bojana Vuletića, a sa Milanom Marićem u glavnoj ulozi, od 21. januara na kanalu Superstar TV počinje da se emituje dugo najavljivana serija "Pad". Preuzimajući samo osnovne motive iz knjige "Godina prođe, dan nikad" Žarka… »
Serija "Pad" pomera granice, publika će je obožavati! Anđela Jovanović o ulozi u projektu rađenom po Lauševićevom romanu
Mondo 21.01.2023
Glumica Anđela Jovanović tumači lik Ane u seriji "Pad" rađenoj po romanu "Godina prođe, dan nikad" glumca Žarka Lauševića. Glumica Anđela Jovanović tumači lik Ane u seriji "Pad" rađenoj po romanu "Godina prođe, dan nikad" glumca Žarka Lauševića… »
Vesti dana »

Brnabić: Veliki deo opozicije na sednici skupštine, to pokazuje smirivanje tenzija
Euronews pre 28 minutajoš 65 povezanih

Trump kaže da postoji 'realna šansa' za mir u Gazi, Hamas navodi da ima zahteve
Slobodna Evropa pre 38 minutajoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 38 minutajoš 53 povezane

Srbija više nema šta da razgovara sa SAD o sankcijama NIS-u, rekao Vučić
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 26 povezanih