Povezane vesti
MILAN MARIĆ O SERIJI „PAD” Imam osećaj da mi Laušević veruje
Dnevnik 21.01.2023
Sukob sa tragičnim posledicama koji se u Podgorici odigrao ’93, a u kojem je učestvovao i glumac Žarko Laušević 30 godina kasnije postao je okosnica serije „Pad” koja pred gledaoce premijerno stiže večeras na Superstar TV, gde će se i emitovati vikendom… »
Igrao sam se sa frustracijama, emocijama i željama: Milan Marić o seriji Pad pred TV premijeru
Kurir 21.01.2023
Pod rediteljskom palicom Bojana Vuletića, a sa Milanom Marićem u glavnoj ulozi, od 21. januara na kanalu Superstar TV počinje da se emituje dugo najavljivana serija "Pad". Preuzimajući samo osnovne motive iz knjige "Godina prođe, dan nikad" Žarka… »
Serija "Pad" pomera granice, publika će je obožavati! Anđela Jovanović o ulozi u projektu rađenom po Lauševićevom romanu
Mondo 21.01.2023
Glumica Anđela Jovanović tumači lik Ane u seriji "Pad" rađenoj po romanu "Godina prođe, dan nikad" glumca Žarka Lauševića. Glumica Anđela Jovanović tumači lik Ane u seriji "Pad" rađenoj po romanu "Godina prođe, dan nikad" glumca Žarka Lauševića… »
Vesti dana »

Svi okrivljeni u slučaju "nadstrešnice" van zatvorskog pritvora
Radio 021 pre 35 minutajoš 29 povezanih

Jel to Ajatolah upravo nazvao Trampa glupim? "Mudri ljudi koji poznaju Iran nikada se ne obraćaju jezikom pretnji, nismo od onih koji se predaju" (foto, video)
Kurir pre 4 minutajoš 71 povezana

Zvezda protiv pobednika meča Vikingur - Linkoln u drugom kolu kvalifikacija za LŠ
RTV pre 44 minutajoš 53 povezane