Повезане вести

МИЛАН МАРИЋ О СЕРИЈИ „ПАД” Имам осећај да ми Лаушевић верује

МИЛАН МАРИЋ О СЕРИЈИ „ПАД” Имам осећај да ми Лаушевић верује

Дневник 21.01.2023
Сукоб са трагичним последицама који се у Подгорици одиграо ’93, а у којем је учествовао и глумац Жарко Лаушевић 30 година касније постао је окосница серије „Пад” која пред гледаоце премијерно стиже вечерас на Суперстар ТВ, где ће… »
Играо сам се са фрустрацијама, емоцијама и жељама: Милан Марић о серији Пад пред ТВ премијеру

Играо сам се са фрустрацијама, емоцијама и жељама: Милан Марић о серији Пад пред ТВ премијеру

Курир 21.01.2023
Под редитељском палицом Бојана Вулетића, а са Миланом Марићем у главној улози, од 21. јануара на каналу Суперстар ТВ почиње да се емитује дуго најављивана серија "Пад". Преузимајући само основне мотиве из књиге "Година прође… »
Серија "Пад" помера границе, публика ће је обожавати! Анђела Јовановић о улози у пројекту рађеном по Лаушевићевом роману

Серија "Пад" помера границе, публика ће је обожавати! Анђела Јовановић о улози у пројекту рађеном по Лаушевићевом роману

Мондо 21.01.2023
Глумица Анђела Јовановић тумачи лик Ане у серији "Пад" рађеној по роману "Година прође, дан никад" глумца Жарка Лаушевића. Глумица Анђела Јовановић тумачи лик Ане у серији "Пад" рађеној по роману "Година прође, дан никад" глумца… »

Вести дана »