Повезане вести

Петнаестогодишњак избоден у тучи

Петнаестогодишњак избоден у тучи

Политика 22.01.2023
Синоћ, у суботу увече око 20,30 часова, у улици која повезује главну нишку аутобуску станицу и комплекс техничких факултета, у тучи више малолетника код ОШ „Вук Караџић”, тешко је ножем повређен дечак рођен 2007. године. Њега… »
Полиција расветљава крваву тучу у Нишу: Ево у каквом је сада стању тинејџер који је убоден у груди и врат

Полиција расветљава крваву тучу у Нишу: Ево у каквом је сада стању тинејџер који је убоден у груди и врат

Блиц 22.01.2023
Здравствено стање тинејџера старог 15 година који је синоћ убоден у врат и грудни кош у обрачуну у Нишу, недалеко од Главне аутобуске станице, тренутно је стабилно, потврдили су лекари Универзитетског клиничког центра у Нишу. -… »
Зовите хитну, убише ме! Детаљи ужаса на главној аутобуској станици у Нишу - сведоци описали хорор напад на малолетника!

Зовите хитну, убише ме! Детаљи ужаса на главној аутобуској станици у Нишу - сведоци описали хорор напад на малолетника!

Мондо 22.01.2023
У суботу увече у Нишу на главној аутобуској станици избоден је петнаестогодишњи дечак, а сведоци овог ужасног напада описали су шта су видели и чули. У суботу увече у Нишу на главној аутобуској станици избоден је… »
"Зови хитну, убише ме": Мештани Ниша открили детаље крвавог пира на станици, познато у каквом је стању избодени дечак (видео)…

"Зови хитну, убише ме": Мештани Ниша открили детаље крвавог пира на станици, познато у каквом је стању избодени дечак (видео)…

Курир 22.01.2023
Претходне вечери у близини главне аутобуске станице у Нишу, дошло је до стравичног инцидента када је петнаестогодишњи дечак избоден у врат. Једна Нишлијка, рекла је да су сцене на главној станици у Нишу када је малолетник (15)… »
Избоден 15-годишњи дечак у Нишу

Избоден 15-годишњи дечак у Нишу

Радио 021 22.01.2023
У Нишу, у близини главне аутобуске станице, избоден је дечак стар 15 година. Како незванично сазнаје Н1, убадању малолетника претходила је улична туча. Повређени је у суботу увече довезен код лекара, одмах пошто је задобио убоде… »
Малолетник задобио повреде грудног коша и врата: Детаљи крвавог пира у Нишу, ево у каквом стању је тинејџер (15)

Малолетник задобио повреде грудног коша и врата: Детаљи крвавог пира у Нишу, ево у каквом стању је тинејџер (15)

Блиц 21.01.2023
Малолетник стар 15 година који је избоден вечерас у Нишу код Аутобуске станице, збринут је у клиничком центру у Нишу и налази се тренутно у стабилном стању. - Пацијент 2007. годиште у УЦ УКЦ НИШ, у свесном стању, примљен са… »
"Убише ме, зовите хитну помоћ": Тинејџер (15) избоден у Нишу, дотрчао из правца школе држећи се за врат из ког шикљала крв…

"Убише ме, зовите хитну помоћ": Тинејџер (15) избоден у Нишу, дотрчао из правца школе држећи се за врат из ког шикљала крв…

Блиц 21.01.2023
Малолетник стар 15 година убоден је ножем вечерас око 20 часова у Булевару 12. фебруар недалеко од Аутобуске станице у Нишу, сазнаје "Блиц". У нишкој полицији је "Блицу" само потврђено да их је Хитна помоћ обавестила да се… »

Вести дана »