Povezane vesti
Smiljana ubila sestru, pa 20 godina njeno telo držala u zamrzivaču: Slučaj bebe u Zemunu podsetio na zločin koji je sledio…
Kurir 22.01.2023
Slučaj mrtve bebe koja je pronađena u Zemunu, ostavljena umotana u peškire unutar zamrzivača, uznemirio je javnost u Srbiji, ali i na čitavom na Balkanu. Telo bebe u zamrzivaču, podsetimo, Zoran M. je pronašao u svojoj kući dok ga je čistio. - Vadio sam… »
Smiljana ubila sestru, pa je 20 godina krila u zamrzivaču: Slučaj zaleđene bebe u Zemunu podsetio na zločin o kom je brujao…
Blic 22.01.2023
Slučaj mrtve bebe koja je pronađena u Zemunu, ostavljena umotana u peškire unutar zamrzivača, uznemirio je javnost u Srbiji, ali i na čitavom na Balkanu. Kako je beba dospela u zamrzivač Zorana M. još uvek nije poznato. Kako je ispričao za "Blic", dete… »
"Nema je par meseci, pa se vrati sa stomakom": Komšije iz Zemuna u šoku, sumnjaju da je bebu u frižideru ostavila majka…
Blic 22.01.2023
"Tresla sam se kada sam čula, to je sigurno ta njegova bivša žena uradila. Išla je s kim je stigla, krila se ovde po ulici da priča sa nekim telefonom. Bude ovde par meseci, pa nestane.. A on je dobar čovek, nije mu ona trebala", priča za "Blic" šokirana… »
"Bili smo 27 godina zajedno, imamo četvoro dece, ne mogu da verujem da je stavila bebu u zamrzivač"
Telegraf 22.01.2023
Zemunac navodi i da je u proteklim danima dobijao pozive od rođaka bivše supruge, da su ljudi u šoku. "Postoji mogućnost da je moja bivša žena Lidija (47) imala saučesnika u ovom monstruoznom činu", ovako govori Zoran M. (62) iz Zemuna koji je u četvrtak… »
„Postoji mogućnost da je moja žena imala saučesnika“: Novi detalji o bebi pronađenoj u zamrzivaču u Zemunu
Nova 22.01.2023
"Postoji mogućnost da je moja bivša žena Lidija (47) imala saučesnika u ovom monstruoznom činu", kaže Zoran M. (62) iz Zemuna koji je u četvrtak po podne u svom zamrzivaču u Šturmovoj ulici u Zemunu pronašao telo bebe umotano u peškir. Dok policija… »
Vesti dana »
Vreme sutra: Jaka košava i pad temperature, ponegde sa snegom
Vesti online pre 10 minutajoš 33 povezane
Dodik kaže da je pobeda Karana zagrevanje za oktobarske izbore, Blanuša priznao poraz
Radio sto plus pre 40 minutajoš 20 povezanih
Vladajuća stranka japanske premijerke Takaiči osvojila apsolutnu većinu na izborima
Telegraf pre 3 satajoš 26 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Lavrov: Rusija ne namerava da napadne Evropu, ali je spremna da vojno odgovori
RTV pre 40 minutajoš 24 povezane