Повезане вести

Руски програмер се од мобилизације сакрио у дивљини: Живи сам у шатору, трпи мразеве и оскудицу, али у војску неће

Руски програмер се од мобилизације сакрио у дивљини: Живи сам у шатору, трпи мразеве и оскудицу, али у војску неће

Курир 22.01.2023
Након што је руски председник Владимир Путин у септембру прошле године најавио делимичну мобилизацију мушкараца, Рус Адам Калинин (то није његово право име) је за недељу дана одлучио да је најбоље да се пресели у шуму. Овај… »
Рус није желео у рат, па отишао да живи у шуми: Адам четири месеца живи у шатору и постао је хит на интернету: "Боље ово него…

Рус није желео у рат, па отишао да живи у шуми: Адам четири месеца живи у шатору и постао је хит на интернету: "Боље ово него…

Блиц 22.01.2023
Након што је руски председник Владимир Путин прошлог септембра објавио деломичну мобилизацију, Адам Калинин је за недељу дана одлучио да је најбоље да се пресели у шуму. Он се заправо не зове тако, али је у интервјуу за ББЦ… »
Рус побегао у дивљину од Путинове делимичне мобилизације, и даље живи у шуми и противи се рату

Рус побегао у дивљину од Путинове делимичне мобилизације, и даље живи у шуми и противи се рату

Данас 22.01.2023
Када је Владимир Путин најавио делимичну мобилизацију руских мушкараца прошлог септембра, требало је седам дана Адаму Калињину (није његово право име) да одлучи да је најбоље што може да уради јесте да се пресели у шуму, пише… »
Рус не жели да иде у рат, па сада живи у шуми на дебелом минусу: "Боље ово него затвор"

Рус не жели да иде у рат, па сада живи у шуми на дебелом минусу: "Боље ово него затвор"

Телеграф 22.01.2023
Он је одлучио да оде у шуму па се опростио од своје супруге и подигао шатор у којем живи скоро четири месеца. Након што је руски председник Владимир Путин у септембру прошле године најавио делимичну мобилизацију мушкараца, Рус… »
Побегао од Путина у шуму, спава на минус 11: Недостаје ми жена, али нећу да убијам Украјинце

Побегао од Путина у шуму, спава на минус 11: Недостаје ми жена, али нећу да убијам Украјинце

Нова 22.01.2023
Када је Владимир Путин најавио делимичну мобилизацију руских мушкараца у септембру прошле године, Адаму Калињину - што није његово право име - требало је недељу дана да одлучи да је најбоље што може да уради јесте да се… »
Сакрио се од Путина у шуму, сада живи у шатору! Адама терали у рат, он побегао - преживљава на минус 11 и не жали се!

Сакрио се од Путина у шуму, сада живи у шатору! Адама терали у рат, он побегао - преживљава на минус 11 и не жали се!

Мондо 22.01.2023
Младић који је због мобилизације морао да иде у рат у Украјину, је побегао у шуму како би то избегао... сада живи у шатору на минус 11 и не жали се! Младић који је због мобилизације морао да иде у рат у Украјину, је побегао у… »

Вести дана »