Povezane vesti
Đilas: Očekujem da se o francusko-nemačkom predlogu raspravlja u parlamentu
Dnevnik 22.01.2023
BEOGRAD: Predsednik Slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je danas da očekuje da francusko-nemački predlog bude dostupan građanima i da se o njemu raspravlja u parlamentu. "Neodgovorno je da komentarišem papir koji nismo videli, ali ono što mogu da kažem… »
"Papir o Kosovu na uvid narodu, pa opšti izbori": Dragan Đilas o rešenju pitanja pokrajine: Nije džabe smišljen onaj stih "Ko…
Blic 22.01.2023
Upitan da prokomentariše plan Francuske i Nemačke za rešenje pitanja Srbije i Kosova predsednik stranke Sloboda i pravda, Dragan Đilas istakao je bi bilo neodgovorno da komentariše plan koji niko nije video i da očekuje da će se on uskoro naći pred… »
Đilas: Zločin bi bio priznati nezavisnost Kosova, ali je zločin i deci uskratiti evropsku budućnost
Danas 22.01.2023
Meni bi zaista bio zločin da neko prizna nezavisnost Kosova, ali bi bio i zločin da neko našoj deci i Srbiji uskrati evropsku budućnost, rekao je danas predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas koji nove izbore na svim nivoima, osim… »
Đilas: Da vidimo šta piše u tom francusko-nemačkom predlogu, za nas postoje crvene linije
Euronews 22.01.2023
Meni bi zaista bio zločin da neko prizna nezavisnost Kosova, ali bi bio i zločin da neko našoj deci i Srbiji uskrati evropsku budućnost, rekao je predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas koji nove izbore na svim nivoima, osim predsedničkih… »
Đilas: Naša politika prema Kosovu je dijalog, da deca vide Gračanicu, Gazimestan
N1 Info 22.01.2023
Meni bi zaista bio zločin da neko prizna nezavisnost Kosova, ali bi bio i zločin da neko našoj deci i Srbiji uskrati evropsku budućnost, rekao je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, koji nove izbore na svim nivoima, osim predsedničkih… »
Vesti dana »
Tramp: Postigli smo dogovor oko glavnih tačaka, Iran neće imati nuklearno naoružanje
Newsmax Balkans pre 22 minutajoš 53 povezane
Pritvor za osumnjičenog iz okoline Leskovca zbog napada na maloletnika
Stav.life pre 47 minutajoš 44 povezane
Studenti organizuju skup podrške uhapšenim kolegama u Novom Pazaru, jedan od pritvorenih student Pravnog fakulteta u Kragujevcu
Glas Šumadije pre 27 minutajoš 27 povezanih