Повезане вести
Отац претученог дечака за Курир: Крвници нису гледали где га шутирају док је лежао на поду, децу не смемо да пустимо ни по хлеб…
Курир 22.01.2023
Златко М., отац Лазара (15) који је данас у Сувом Долу мучки претучен од стране четворице Албанаца само зато што није разумео њихов језик, каже за Курир да је ситуација на Косову постала катастрофична и да очигледно родитељи на… »
"Не знам зашто су ме напали, можда им смета што сам Србин" Језива исповест Лазара (15) кога су претукла 4 Албанца: Страх ме је!…
Курир 22.01.2023
Лазар Милутиновић (15) кога су јутрос око 5,10 часова у Сувом Долу претукла четворица Албанаца пуштен је на кућно лечење, рекао је за Косово онлајн да му није јасно што су га напали. "Јутрос сам кренуо на посао и пресрео ме је… »
Ни речи о српској националности: Огласила се тзв. косовска полиција о инциденту у Сувом Долу
Телеграф 22.01.2023
Канцеларија за Косово и Метохију саопштила је раније данас да је дечака Лазара М. (15) јутрос у етнички мешовитом насељу Суви До претукла четири старија Албанца. Тзв. косовска полиција објавила је данас саопштење поводом… »
Слике повреде главе дечака Лазара (15) којег су претукли одрасли Албанци
Телеграф 22.01.2023
Он је јутрос у пратњи оца Златка дошао у КБЦ Косовска Митровица са видним повредама главе, хематомима и огреботинама, као и подливом испод ока. Лазар М. (15) претучен је јутрос од стране четири старија Албанца у етнички… »
Косовска полиција потврдила напад на дечака у Сувом Долу – лаке телесне повреде
Н1 Инфо 22.01.2023
Након извештаја Канцеларије за КиМ, Косовска полиција потврдила је вечерас за КоССев да им је пријављен случај напада на малолетно лице у насељу Суви До. Из региона Митровица Југ саопштили су да је случај класификован као… »
Нападнут дечак на Космету: Имам јаке болове, плашим се за своју безбедност (видео)
Правда 22.01.2023
Лазар М. из Сувог Дола кога су брутално претукла четворица Албанаца када је јутрос кренуо на посао рекао је за Спутњик да га је од тежих повреда спасило то што је почео да дозива помоћ. - У једном тренутку сам почео да дозивам… »
Шиптари МУЧКИ ПРЕТУКЛИ МАЛОГ ЛАЗАРА! Терор над српском децом се наставља
Ало 22.01.2023
Читајте у сутрашњем издању Ало! новина. ШИПТАРИ МУЧКИ ПРЕТУКЛИ МАЛОГ ЛАЗАРА! Терор над српском децом се наставља Четири старија Албанца у насељу Суви До на КиМ истрчала из аутомобила и напала 15-годишњака испред његове куће… »
Косовска полиција о нападу у Сувом Долу не наводи да је жртва српски дечак
Дневник 22.01.2023
ПРИШТИНА: Косовска полиција објавила је данас саопштење поводом инцидента у Сувом Долу, када су четворица Албанаца претукла малолетног Србина Лазара Милутиновића (15), али без изношења података о националности жртве и нападача… »
Миодраг Линта: Трагична је чињеница да за Србе на Косову и Метохији не важе људска права каква имају Албанци
Телеграф 22.01.2023
"САД и Европска унија имају обавезу да заштите Србе и њихову имовину на Косову и Метохији" Председник Савеза Срба из региона Миодраг Линта оценио је да је јутрошњи физички напад албанских екстремиста на српског дечака Лазара… »
На КиМ нападнут петнаестогодишњак: До сада није имао проблема са комшијама Албанцима
Време 22.01.2023
Косово Косовска полиција је вечерас потврдила напад на малолетника. Л. М. је нападнут „искључиво зато што је Србин“, кажу из Канцеларије за КиМ. Дечак је изјавио да му се овако нешто први пут десило. Косовска полиција потврдила… »
Приштина прец́утала да је претучени дечак Србин: Извештај тзв. косовске полиције о нападу
Спутник 22.01.2023
Поводом инцидента у Сувом Долу, у ком су четворица Албанаца претукла српског дечака Лазара Милутиновиц́а, огласила се тзв. косовска полиција, али у извештају не помиње које је националности претучени малолетник. У објави… »
Канцеларија за КиМ: Српског дечака претукла четири старија Албанца
Југмедиа 22.01.2023
Дечака Лазара М. (15) претукла су четири старија Албанца у етнички мешовитом насељу Суви До, саопштено је данас из Канцеларије за Косово и Метохију. „Он је кренуо од куће јутрос пешке, када су му из аутомобила у покрету… »
„Шутирали су ме и ударали где су стигли“: Потресна исповест дечака (15) којег су напали Албанци
Нова 22.01.2023
Лазар Милутиновић (15), кога су јутрос у Сувом Долу претукла четворица Албанаца, пуштен је на кућно лечење. Дечак је изјавио да му није јасно зашто су га напали. „Јутрос сам кренуо на посао и пресрео ме је ауто. Рекли су ми… »
Српска листа: Напад на Лазара наставак Куртијевог плана да се Срби протерају
Н1 Инфо 22.01.2023
Српска листа саопштила је да је "ничим изазван, подли напад на српског дечака Лазара М. од стране групе Албанаца у Сувом Долу, пред очима Куртијевих специјалаца, наставак ужасног плана Аљбина Куртија да се Срби застраше и… »
"Не знам зашто су ме напали, можда им смета што сам Србин": Исповест Лазара ког су претукли Албанци
Телеграф 22.01.2023
Он је изјавио да му се овако нешто први пут десило и да никад до сада није имао проблема са комшијама Албанцима. Лазар М. (15) кога су јутрос око 5:10 часова у Сувом Долу претукла четворица Албанаца пуштен је на кућно лечење… »
Диктаторски куртијев режим подстиче насиље: Лазар је претучен само зато што је Србин
Вечерње новости 22.01.2023
ДИКТАТОРСКИ режим Аљбина Куртија својим деловањем и политичким изјавама промовише и подстиче насиље као начин за решавање политичких проблема, саопштила је Српска листа и најоштрије осудила напад на Лазара М. кога су… »
Канцеларија за КиМ: Албанци претукли петнаестогодишњег српског дечака
Инсајдер 22.01.2023
Канцеларија Владе Србије за Косово и Метохију саопштила је да су петнаестогодишњег Лазара М. (15) јутрос претукла четири старија Албанца у етнички мешовитом насељу Суви До. Како је наведено у саопштењу, дечаку који је пешачио… »
Српска листа осудила напад на дечака у насељу Суви До
Данас 22.01.2023
Српска листа осудила је данас напад на српског дечака Л. М. у Сувом Долу на Косову, истичући да „диктаторски режим Аљбина Куртија“ својим деловањем и политичким изјавама промовише и подстиче насиље као начин за решавање… »
Претучени српски дечак за Спутњик: Имам јаке болове, плашим се за своју безбедност /видео/
Спутник 22.01.2023
Лазар Милутиновиц́ из Сувог дола кога су брутално претукла четворица Албанаца када је јутрос кренуо на посао рекао је за Спутњик да га је од тежих повреда спасило то што је почео да дозива помоц́. „У једном тренутку сам почео да… »
„Наставак ужасног плана Аљбина Куртија“: Српска листа осудила напад на српског дечака у Сувом Долу
Спутник 22.01.2023
Поводом напада на петнаестогодишњег Лазара Милутиновиц́а Српска листа огласила се саопштењем у ком се уз осуду напада наводи да „диктаторски режим Аљбина Куртија својим деловање подстиче насиље као чин решавања политичких… »
Канцеларија за КиМ: Четири Албанца претукла дечака у насељу Суви До
Еуроневс 22.01.2023
Дечак Л. М. (15) претучен је јутрос од стране четири старија Албанца у етнички мешовитом насељу Суви До, саопштила је Канцеларија за Косово и Метохију. Он је кренуо од куће пешке, када су му из аутомобила у покрету добацивали на… »
Канцеларија за КиМ: Српског дечака претукла четири старија Албанца
Н1 Инфо 22.01.2023
Дечака Лазара М. (15) претукла су четири старија Албанца у етнички мешовитом насељу Суви До, саопштила је Канцеларија за Косово и Метохију. „Он је кренуо од куће јутрос пешке, када су му из аутомобила у покрету добацивали на… »
Албанци пресрели српског дечака у Сувом Долу, тукли га на улици /фото/
Спутник 22.01.2023
Канцеларија за Косово и Метохију саопштила је да је дечак Лазар М. (15) претучен је јутрос од стране четири старија Албанца у етнички мешовитом насељу Суви До. Он је кренуо од куц́е јутрос пешке када су му из аутомобила у… »
Вести дана »

Све спремно за почетак војне параде "Снага јединства 2025": Које све улице ће бити затворене
Еуроневс пре 1 сатјош 17 повезаних

После свежег јутра, претежно сунчано и топло: У Србији данас до 31 степен
Еуроневс пре 52 минутајош 17 повезаних

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Дњепар под руским ударом; НАТО борбени авиони подигнути у Пољској
Еуроневс пре 37 минутајош 17 повезаних

Уочи војне параде студенти поручили да ће војску вратити народу
Мој Нови Сад пре 2 минутајош 9 повезаних

Велика војна парада „Снага јединства“ у Београду — шта ц́е бити приказано
Спутник пре 17 минутајош 10 повезаних