Povezane vesti
Alveš prolazi kroz pakao: Dve noći proveo u pritvoru, iskazi mu se menjaju iz sata u sat!
Hot sport 22.01.2023
Niko ne zna šta će biti sa Brazilcem Čuveni brazilski fudbaler Dani Alveš trenutno se nalazi u zatvoru u Barseloni zbog optužbi da je počinio delo silovanja u tom gradu. Za ovaj gnsan zločin ga je optužila 23-godišnja devojka koja je navodno sa… »
Supruga stala uz danija alveša: „Znam ko je moj muž – zavode ga i pred mojim očima!“
Hot sport 22.01.2023
Iznela svoju stranu. Dani Alveš nalazi se u velikim problemima. Trenutno je u zatvoru u Barseloni, a na teret mu se stavlja da je napao i silovao devojku u jednom noćnom klubu u Barseloni, 30. decembra. U međuvremenu ostao je i bez kluba s obzirom da… »
Supruga brani Alvesa: Saleću ga devojke i pred mojim očima
Sport klub 22.01.2023
Podeli : Supruga Danija Alvesa branila je muža, nakon optužbi za seksualno uznemiravanje i silovanje. Joana Sanz, španska manekenka i supruga brazilskog fudbalera, kaže da je sve podmetnuto Daniju Alvesu. „Znam ko je moj muž. Znam da se prema svima… »
Uhapšeni Alveš prvo ostao bez slobode, a sada i bez kluba
Danas 21.01.2023
Legendarni brazilski fudbaler, suočen sa optužbama za silovanje, nema gde da igra. Meksički klub Pumas nema nameru da u svoje redove primi nazad Danija Alveša, nakon što je uhapšen zbog navoda jedne 23-godišnje devojke da ju je primorao na polni… »
Vesti dana »
Uživo U ovim delovima Srbije padaće celu noć; Vozila proklizavaju, obustava saobraćaja do jutra FOTO/VIDEO
B92 pre 49 minutajoš 25 povezanih
ProGlas zahvalio građanima za akciju Zastani Srbijo, traži odgovornost za pogibiju u Novom Sadu
Beta pre 2 satajoš 139 povezanih
Ješić nakon izlaska: Pritvor je nedostojan čoveka, pun je stenica i pretrpan ljudima
N1 Info pre 3 satajoš 28 povezanih
Palma svuda tražio lek, išao i u Nemačku da se leči! Poznato kako je prijateljima otkrio da će uskoro umreti
Mondo pre 18 minutajoš 101 povezana
Portugal iznenadio Sloveniju: Nemačka na poslednjem mestu Grupe A u kvalifikacijama za EP
Euronews pre 43 minutajoš 43 povezane