Повезане вести
Од стреса ми је опадала коса! Ђоковићева трудна супруга открила зашто је дала отказ, а затим проговорила о Ђорђу!
Мондо 22.01.2023
Сашка Веселинов и Ђорђе Ђоковић ускоро ће се остварити у улози родитеља, а сада је некадашња водитељка открила зашто је дала отказ на телевизији. Сашка Веселинов и Ђорђе Ђоковић ускоро ће се остварити у улози родитеља, а сада… »
"Опадала ми је коса од стреса" Ово су непознати детаљи из живота Сашке Веселинов, проговорила и о агонији кроз коју је…
Курир 22.01.2023
Супруга Ђорђа Ђоковића, Сашка Веселинов, недавно је открила да је у благословеном стању и да ће за три месеца постати мајка, док ће браћа Ђоковић постати стричеви. Она је сада открила нове детаље из приватног живота о којима… »
Вести дана »
Огласио се РХМЗ: Током ноћи суснежица и снег у брдско-планинским пределима југозападне Србије
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане
ЦИК Косова утврдио рокове за организовање ванредних парламентарних избора
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 5 сатијош 4 повезане
Сутра Дан народног позоришта у Београду, ускоро објављивање децембарског репертоара
Данас пре 10 сатијош 1 повезана