Povezane vesti
Dramatično sletanje u Atinu: Avion "Rajanera" prijavio upozorenje o mogućoj bombi na letu
Telegraf 22.01.2023
Specijalci, vatrogasne jedinice i hitna pomoć stigli su na aerodrom, a putnici su brzo evakuisani. Avion kompanije "Rajaner" koji je leteo iz poljskog grada Katovice ka Atini poslao je grčkoj kontroli letenja upozorenje o mogućoj bombi na letu, javljaju… »
Lažna dojava o bombi u poljskom avionu koji je sleteo u Atinu
Politika 22.01.2023
Lažna dojava o bombi u poljskom avionu Boing 738 kompanije „Rajaner” sa 186 putnika i šest članova posade koji se u 17.40 časova spustio se na atinski aerodrom Elefeterios Venizelos. Posle evakuacije i provere putnika, prtljaga i samog aviona koji je… »
Vesti dana »

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 27 minutajoš 16 povezanih

Protest akademske zajednice ispred Vlade Srbije: Blokirana raskrsnica Nemanjine i Kneza Miloša
Blic pre 3 satajoš 13 povezanih

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 6 minutajoš 37 povezanih

Policija u Novom Sadu udarala štitovima građane i studente, uveli odbornike vlasti u zgradu skupštine
Insajder pre 1 satjoš 34 povezane