Povezane vesti
Ivana Dimić: Nisam više mlada, pa nisam morala da se gordim zbog NIN-ove nagrade
Nova 22.01.2023
To je jedna od najvećih književnih nagrada i bila mi je čast da dobijem tako značajno priznanje, kaže za Nova.rs dobitnica NIN-ove nagrade za 2016. godinu. U ponedeljak 23. januara oko 12 časova saznaćemo ime lauerata 69. NIN-ove nagrade. Značaj ove… »
Radoslav Petković: Finansijiski dobitak NIN-ove nagrade mi se topio kao sladoled
Nova 22.01.2023
NIN-ova nagrada je značila veliki publicitet, i finansijski dobitak koji se topio kao sladoled već i zato što sam zapravo dobio samo polovinu iznosa, priseća se pisac "Sudbine i komentara". Sutra oko 12 časova saznaćemo ime lauerata 69. NIN-ove nagrade… »
Vesti dana »
Cena nafte "eksplodirala": Barel prešao 100 dolara, tržište pod pritiskom, ugrožene ključne tačke
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih
Danas promenljivo oblačno,popodne stiže razvedravanje i prestanak padavina,temperatura do 26 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 27 minutajoš 22 povezane
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem Pronađi me
RTV pre 42 minutajoš 22 povezane
Počinje sednica Skupštine grada Beograda: Veliki broj pripadnika obezbeđenja ispred sale
Nova pre 17 minutajoš 14 povezanih