Povezane vesti
Sanja Marinković mi se izvinila! Nada otkrila šta se desilo nakon skandala u emisiji i zbog kog kolege bi se pobila!
Mondo 22.01.2023
Legendarna pevačica Nada Obrić iza sebe ima zavidnu muzičku karijeru, a sada je progovorila o jezivim objavam koje su osvanule, šta se desilo nakon skandala u emisiji Sanje Marinković i otkrila zbog kog kolege bi i život dala. Legendarna pevačica… »
"Javili su da sam umrla, moja deca su to jedva preživela" Nadu Obrić više puta sahranjivali, a zbog ovog kolege bi se uvek…
Kurir 22.01.2023
Pevačica Nada Obrić četiri puta borila se sa opakom bolešću. O tome je javno pričala, smatrajući da njena priča mođe da pomogne onima koji su se našli u istoj situaciji, ali je sada rešila da stavi tačku na tu temu. Ona se već dugo bori sa… »
Vesti dana »
Profesori beogradskih fakulteta okupili se ispred Filozofskog fakulteta kako bi podržali studentske zahteve
Blic pre 32 minutajoš 24 povezane
Produžen rok za korišćenje pripejd brojeva mobilnih telefona bez registracije do 10. aprila
Biznis.rs pre 32 minutajoš 15 povezanih
INTERVJU Katarina Petrović o podršci studentima: Uvek su postojali ljudi sa stavom i kičmom, bez obzira na sve, kao i oni koji to nikada neće imati
Nova pre 4 satijoš 5 povezanih
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Radio 021 pre 2 satajoš 2 povezane
Posle 20 stepeni stiže minus i mraz! Evo da li će biti i snega, ova 2 datuma su ključna: Detaljna prognoza za početak februara
Kurir pre 2 satajoš 16 povezanih