Povezane vesti

Nastradao mladić tokom policijske obuke na Gradskom strelištu

Nastradao mladić tokom policijske obuke na Gradskom strelištu

NoviSad.com 23.01.2023
Novi Sad - Dvadesetjednogodišnji polaznik Centra za osnovnu policijsku obuku nastradao je jutros na Gradskom strelištu u Novom Sadu. Kako je saopštila policija, mladić iz okoline Beograda tragično je danas, nesrećnim slučajem, izgubio život tokom obuke… »
Velika tragedija: Preminuo mladi policajac na strelištu u Novom Sadu

Velika tragedija: Preminuo mladi policajac na strelištu u Novom Sadu

Telegraf 23.01.2023
Istraga u toku. Policajac (21) koji je ranjen iz pištolja na strelištu u Novom Sadu preminuo je na mestu, saznaje "Telegraf.rs". Nezvanično, on je sam sebe slučajno upucao. - Sumnja se da mu se zaglavio metak u cevi i da je hteo da pogleda u čemu je reč… »
Policajac preminuo na strelištu u Novom Sadu kada je sam sebe upucao

Policajac preminuo na strelištu u Novom Sadu kada je sam sebe upucao

Luftika 23.01.2023
Policajac (21) koji je ranjen iz pištolja na strelištu u Novom Sadu preminuo je na mestu, javlja „Telegraf.rs“. Nezvanično, on je sam sebe slučajno upucao. – Sumnja se da mu se zaglavio metak u cevi i da je hteo da pogleda u čemu je reč. Na nesreću… »
Ranjavanje u Novom Sadu: Mladić upucao sam sebe na Gradskom strelištu

Blic 23.01.2023
Dvadesetjednogodišnji mladić ranjen je jutros na Gradskom strelištu u Novom Sadu, prenosi 021. Na licu mesta nalaze se Hitna pomoć i policija. Prema nezvaničnim saznanjima, mladić je ranio sebe prilikom rukovanja oružjem. Portparol Hitne pomoći dr Zoran… »

Blic 23.01.2023
Dvadesetjednogodišnji mladić ranjen je jutros na Gradskom strelištu u Novom Sadu, prenosi 021. Na licu mesta nalaze se Hitna pomoć i policija. Prema nezvaničnim saznanjima, mladić je ranio sebe prilikom rukovanja oružjem. Portparol Hitne pomoći dr Zoran… »
Mladić ranjen na strelištu u Novom Sadu: Veliki broj policije na uviđaju

Mladić ranjen na strelištu u Novom Sadu: Veliki broj policije na uviđaju

Telegraf 23.01.2023
Povrede su nastale tokom vežbe, a mladić je najverovatnije sam sebe slučajno upucao. Mladić star 21 godinu ranjen je jutros ja gradskom strelištu u Novom Sadu, saznaje "Telegraf.rs". Kako saznajemo, povrede su nastale tokom vežbe, a mladić je… »

Vesti dana »

Stigle su nam nove cene goriva

Stigle su nam nove cene goriva

Kamatica pre 55 minutajoš 34 povezane
Još jedna grupa Novopazaraca krenula peške za Novi Sad

Još jedna grupa Novopazaraca krenula peške za Novi Sad

Radio sto plus pre 3 satajoš 8 povezanih
RTS raspisao konkurs za generalnog direktora

RTS raspisao konkurs za generalnog direktora

Beta pre 2 satajoš 18 povezanih