Povezane vesti
Nastradao mladić tokom policijske obuke na Gradskom strelištu
NoviSad.com 23.01.2023
Novi Sad - Dvadesetjednogodišnji polaznik Centra za osnovnu policijsku obuku nastradao je jutros na Gradskom strelištu u Novom Sadu. Kako je saopštila policija, mladić iz okoline Beograda tragično je danas, nesrećnim slučajem, izgubio život tokom… »
Velika tragedija: Preminuo mladi policajac na strelištu u Novom Sadu
Telegraf 23.01.2023
Istraga u toku. Policajac (21) koji je ranjen iz pištolja na strelištu u Novom Sadu preminuo je na mestu, saznaje "Telegraf.rs". Nezvanično, on je sam sebe slučajno upucao. - Sumnja se da mu se zaglavio metak u cevi i da je hteo da pogleda u čemu je… »
Policajac preminuo na strelištu u Novom Sadu kada je sam sebe upucao
Luftika 23.01.2023
Policajac (21) koji je ranjen iz pištolja na strelištu u Novom Sadu preminuo je na mestu, javlja „Telegraf.rs“. Nezvanično, on je sam sebe slučajno upucao. – Sumnja se da mu se zaglavio metak u cevi i da je hteo da pogleda u čemu je reč. Na… »
Ranjavanje u Novom Sadu: Mladić upucao sam sebe na Gradskom strelištu
Blic 23.01.2023
Dvadesetjednogodišnji mladić ranjen je jutros na Gradskom strelištu u Novom Sadu, prenosi 021. Na licu mesta nalaze se Hitna pomoć i policija. Prema nezvaničnim saznanjima, mladić je ranio sebe prilikom rukovanja oružjem. Portparol Hitne pomoći dr… »
Ranjavanje u Novom Sadu: Mladić upucao sam sebe na Gradskom strelištu
Blic 23.01.2023
Dvadesetjednogodišnji mladić ranjen je jutros na Gradskom strelištu u Novom Sadu, prenosi 021. Na licu mesta nalaze se Hitna pomoć i policija. Prema nezvaničnim saznanjima, mladić je ranio sebe prilikom rukovanja oružjem. Portparol Hitne pomoći dr… »
Mladić ranjen na strelištu u Novom Sadu: Veliki broj policije na uviđaju
Telegraf 23.01.2023
Povrede su nastale tokom vežbe, a mladić je najverovatnije sam sebe slučajno upucao. Mladić star 21 godinu ranjen je jutros ja gradskom strelištu u Novom Sadu, saznaje "Telegraf.rs". Kako saznajemo, povrede su nastale tokom vežbe, a mladić je… »
Vesti dana »
Rusija tvrdi da će nastaviti velike naftne i gasne projekte uprkos američkim sankcijama
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Petković: Kurti kampanju počeo pretnjama Srbima nepostojećom vojskom i policijom
Blic pre 5 satijoš 1 povezana