Povezane vesti
"Htela sam da se obesim zbog Filipa Cara": Majka Aleksandre Nikolić zaprepastila u emisiji: "Bila sam modra oko vrata"
Blic 23.01.2023
Majka Aleksandre Nikolić, Slovenka Nikolić, sinoć je gostujući u emisiji šokirala izjavom sve u studiju. Slovenka je, naime, izjavila da je zbog Filipa Cara pokušala da se ubije. - Pola laži, pola istine. Želi da opere sebe, kako bi isprljao… »
Majka aleks Nikolić htela da se ubije zbog Filipa Cara i njegovog ponašanja: "Bila sam modra oko vrata" šok priznanje
Kurir 23.01.2023
Majka Aleksandre Nikolić, Slovenka Nikolić, sinoć je gostujući kod Dušice Jakovljević sve šokirala izjavom. Slovenka je, naime, izjavila da je zbog Filipa Cara pokušala da se ubije. - Pola laži, pola istine. Želi da opere sebe, kako bi isprljao… »
Vesti dana »
Izveštaj: Dolazeća Trampova administracija razmatra sankcije protiv zvaničnika ICC
RTV pre 31 minutajoš 22 povezane
Popodne u Srbiji do 10 santimetara snega u nižim predelima
Novi magazin pre 25 minutajoš 23 povezane
Ruski napad dronovima na grad Sumi; Zelenski: Eskalirala situacija, prekršena Povelja UN
RTS pre 19 minutajoš 20 povezanih
Reprezentativac Srbije posle poraza Zvezde od Partizana: Možda nam ovo pomogne da se malo otreznimo
Danas pre 25 minutajoš 17 povezanih
Miškovićeva ćerka s mužem goranom karićem kod brene na slavi! Ivana na vrtoglavim potpeticama, a njen suprug skroz promeni imidž (video)
Kurir pre 25 minutajoš 11 povezanih