Povezane vesti
"Ja ne zaustavljam krvarenje, ja prolivam krv neprijatelja Rusije": Šefa "Vagnera" uporedili sa Raspućinom, usledio žestok…
Kurir 23.01.2023
Šef privatne ruske vojne kompanije "Vagner" Jevgenij Prigožin odgovorio je na poređenja između sebe i monaha Raspućina koji je lečio sina poslednjeg cara od hemofilije, rekavši u nedelju da njegov posao nije da zaustavlja krvarenje, već da proliva krv… »
Osnivač grupe Wagner prihvata poređenje sa Raspućinom
Al Jazeera 23.01.2023
‘Financial Times’ je objavio da Prigožinov utjecaj u Kremlju raste i usporedio ga s monahom Grigorijem Efimovičem Raspućinom koji je imao velik uticaj na suprugu posljednjeg ruskoga cara Nikolaja II. Evgenij Prigožin, prvi čovjek ruske plaćeničke skupine… »
Vesti dana »
Medicinski fakultet: Okupljeni ispred Dekanata ugrožavali bezbednost članova izbornog procesa, neodgovorni pojedinci nisu spremni da ispoštuju demokratske procese
N1 Info pre 20 minutajoš 28 povezanih
"Povukla sam prijavu": Marija Bulat šokirala novim oglašavanjem, planira da uzme decu i ode iz stana
Mondo pre 10 minutajoš 34 povezane
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Hezbolah: Držimo "prst na obaraču" u slučaju da Izrael prekrši primirje
Euronews pre 1 satjoš 45 povezanih
Skupština Srbije: Opozicija u parlamentu kritikuje manjak napretka na evropskom putu, rasprava o incidentu na Medicinskom fakultetu
Morava info pre 20 minutajoš 24 povezane