Povezane vesti
"Nikad nisam rekla da je idealan" Mama Džehva napokon progovorila o raskidu Teodore i Nina: Sve je bilo kako sam ja rekla
Kurir 23.01.2023
O vezi, eventualnom braku, ali i raskidu Teodore Džehverović i Nina Čelebića često se pričalo, kao i pisalo u medijima, a kada je zaista došlo do toga mnogi su bili iznenađeni neočekivanim potezom glavnih aktera, jer su svoju ljubav planirali i… »
"Nino nije bio idealan za nju": Majka Teodore Džehverović o njenim momcima - Sve je bilo kako sam ja rekla
Blic 23.01.2023
Pevačica Teodora Džehverović nedavo je raskinula sa košarkašem Ninom Čelebićem. Njena majka, Goca Džehverović komentarisala je ćerkine izabranike, pa je na pitanje ko je bio bolji dečko za Teodoru, Nino ili Anđelo Ranković, ona je odgovoila… »
Vesti dana »
Selektivna pravda: Još se ne zna ko je sve priveden zbog protesta, ali se zbog tragedije zna – niko
N1 Info pre 1 satjoš 63 povezane
Ovog dana temperatura pada za 20 stepeni! Evo kada u Srbiju stiže drastično zahlađenje, u narednim danima žestoke vremenske oscilacije
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane
Sud odbacio molbu za uslovni otpust Milorada Ulemeka osuđenog za ubistvo Zorana Đinđića
Slobodna Evropa pre 40 minutajoš 19 povezanih
KURIR SAZNAJE: Objavljene nove cene goriva koje će biti na snazi u narednih 7 dana - Evo da li ima promena!
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
Đedović Handanović: Završen novi termoblok u Kostolcu, EPS ga preuzima do kraja meseca
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih