Povezane vesti
"Nikad nisam rekla da je idealan" Mama Džehva napokon progovorila o raskidu Teodore i Nina: Sve je bilo kako sam ja rekla
Kurir 23.01.2023
O vezi, eventualnom braku, ali i raskidu Teodore Džehverović i Nina Čelebića često se pričalo, kao i pisalo u medijima, a kada je zaista došlo do toga mnogi su bili iznenađeni neočekivanim potezom glavnih aktera, jer su svoju ljubav planirali i čak da… »
"Nino nije bio idealan za nju": Majka Teodore Džehverović o njenim momcima - Sve je bilo kako sam ja rekla
Blic 23.01.2023
Pevačica Teodora Džehverović nedavo je raskinula sa košarkašem Ninom Čelebićem. Njena majka, Goca Džehverović komentarisala je ćerkine izabranike, pa je na pitanje ko je bio bolji dečko za Teodoru, Nino ili Anđelo Ranković, ona je odgovoila: - Pa ne… »
Vesti dana »
Nikolić o pogromu na KiM: Tri dana pakla za Srbe,tada nismo imali podršku svoje države
RTV pre 6 minutajoš 54 povezane
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 1 satjoš 5 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
N1 Info pre 1 satjoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana
Oblačno sa kišom i snegom u planinskim predelima – promenljivo vreme širom Srbije
Glas Zaječara pre 1 satjoš 25 povezanih