Povezane vesti
Izbo ženu, pa zapalio stan: Zorić priznao brutalno ubistvo, preti mu doživotna robija
Blic 23.01.2023
Žarko Zorić (39) iz Prijedora priznao je ubistvo partnerke Nede Milojević (44). Zorić je priznao brutalno ubistvo, u prisustvu branioca tokom kriminalističke obrade u Policijskoj upravi Prijedor. Ukoliko osumnjičeni isto priznanje ponovi i pred… »
Žarko mahnito ubadao Nedu: Ubica koristio čak dva noža, najviše rana nađeno na glavi i vratu
Blic 23.01.2023
Žarko Zorić (39) koristio je dva noža tokom mučkog ubistva partnerke Nede Milojević (44). Pronađena su dva noža za koja se pretpostavlja da su korištena tokom izvršenja ubistva. Na jednom od njih primjećena su oštećena, a veštačenjem će se… »
Vesti dana »
Kurir saznaje: I Nebojša Šurlan vozilom Hitne iz pritvora prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Kurir pre 1 satjoš 81 povezana
Direktor JGSP "Novi Sad" uhapšen u akciji policije zbog šverca kokaina
Moj Novi Sad pre 12 minutajoš 60 povezanih
POSKUPELI I NAFTA I ZLATO: Tržište uznemireno Trampovim najavama da će da uvede sveobuhvatne nove carine na proizvode iz Meksika, Kanade i Kine
Kurir pre 2 satajoš 34 povezane
Vladan Milojević oprezan pred Štutgart: Imaju dobar sistem, a mi ne znam gde bi bili sa većim budžetom
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih